Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Ponturi pentru o petrecere perfecta de ziua de nastere!
Etichete:

Ponturi pentru o petrecere perfectă de ziua de naştere!

Dintotdeauna ţi-ai propus să te organizezi mai bine de ziua de naştere, însă în fiecare an te trezeşti că ai pierdut momentul. Ei bine, momentul potrivit nu există, tu îl creezi atunci când spui „acesta e momentul!”. Echipa Mongift s-a gândit că la nevoie ţi-ar prinde bine un prieten şi ţi-a pregătit câteva recomandări pentru o petrecere de neuitat.

  1. Fă lista de invitaţi şi anunţă-i din timp. Poţi face asta pe Mongift.ro, după ce îţi creezi un profil şi le trimiţi tuturor linkul. (O să afli imediat de ce e mai bun un event pe Mongift decât pe Facebook)
  2. Menţine lista la un maxim de 15 persoane, altfel există riscul să se formeze „bisericuţe” şi fiecare se va „distra” unde şi cum apucă sau, mai rău de atât, nu se va distra deloc.
  3. Ocupă-te de muzică. Muzica bună e esenţială pentru o petrecere reuşită. Dacă nu ai răbdare să faci tu un playlist – cel mai uşor e direct pe Youtube – roagă un prieten care ştii că e pasionat de subiect să o facă.
  4. Cumpără din timp ce ai nevoie pentru servire – paharele, farfuriile şi tacâmurile de plastic sau carton colorate sunt perfecte pentru că scapi de grija accidentelor şi de orele de spălat vase de după. Nu uita de şerveţele.
  5. Asigură-te că pe lista de cumpărături adaugi un digestiv dulce, tequila şi lămâia de lângă. Te vor ajuta să-i pui în mişcare pe cei mai timizi. Nimeni nu refuză un shot cu „omul zilei”.
  6. Pentru o atmosferă plăcută şi intimă poţi ilumina livingul cu lumânări parfumate (aşează-le cât mai sus pe mobilier, ca să elimini posibilităţi indezirabile) şi/ sau o ghirlandă luminoasă.
  7. Nu-ţi bate capul cu prepararea vunor fantezii culinare. Prietenii tăi sunt acolo ca să se distreze, nu ca să se îndoape ca la nuntă şi apoi să zacă pe canapea incapabili de altceva. Un bufet suedez cu gustări reci e perfect. Poţi adăuga chipsuri, alune şi patiserie.
  8. Înainte de tort, surprinde-ţi prietenii cu un moment de „pus dorinţe”. Ieşiţi afară şi daţi drumul unor lampioane. Ai grijă să cumperi câteva de rezervă şi să rogi pe unul dintre invitaţi să facă fotografii.
  9. Apropo de fotografii, oricând simţi că e un moment potrivit, faceţi o fotografie de grup. Poţi – şi de data asta – să rogi un prieten să prindă momentul Kodak. (E foarte probabil ca tu să uiţi.)
  10. Intră în contul tău Mongift, cu aproximativ o lună înainte de ziua ta, şi adaugă-ţi în wishlist linkuri la cadourile pe care ai vrea să le primeşti. Când te mai întreabă vreunul ce să-ţi ia de ziua ta, trimite-l pe site. Nu te jena să propui cadouri mai scumpe. Prietenii tăi pot vorbi între ei pe chatul Mongift, iar apoi să „pună mână de la mână” ca să-ţi îndeplinească dorinţa.
Comentarii