Etichete:

Lista de dorinţe pentru amândoi

Una dintre regulile de aur în orice cuplu este să nu faci din compromisuri niște surse de frustrări, așa cum nici împrumutarea obiceiurilor celuilalt nu e o idee care să îţi aducă împlinire și fericire pe termen lung.

Deseori, din dorinţa de bine pentru celălalt spunem că lăsăm de la noi și în timp devenim frustraţi pentru că avem senzaţia că dorinţele noastre nu sunt niciodată pe primul plan. La fel se întâmplă și atunci când, din dorinţa de a face pe plac celuilalt, îi copiem obiceiurile, distracţiile preferate – care pentru noi nu sunt o sursă atât de plăcută de divertisment și sfârșim prin frustrare, dezamăgire și o diminuare a respectului de sine.

Există trei tipuri de dorinţe/activităţi/opţiuni de a te distra: acele lucruri care îţi plac ţie, acele lucruri care plac jumătăţii tale și acele lucruri pe care le aveţi în comun și vă plac amândurora. Cea mai bună modalitate de a menţine echilibrul în cuplu este să realizaţi o bună proporţie a acestor trei dimensiuni ale vieţii împreună: dimensiunea personală, dimensiunea altruistă, dimensiunea comună.

Așa că dacă aveţi multe lucruri pe care vi le doriţi fiecare dintre voi și nu știţi cum să le prioritizaţi, faceţi o listă cu dorinţele voastre ca și cuplu. De exemplu, să ne imaginăm cuplul Mihai și Adelina. Mihai vrea o bicicletă, Adelina vrea un telefon nou, iar în vacanţă ar vrea amândoi să meargă undeva în Spania, să spunem la Barcelona. Soluţia facilă ar fi ca fiecare să primească de ziua lui ceea ce își dorește, iar aniversarea relaţiei lor să o petreacă împreună în Spania.

Cu mongift.ro e acum simplu să îţi gestionezi listele de dorinţe și priorităţile personale și de cuplu. Acum poţi face o listă de dorinţe împreună cu persoana iubită și vi le puteţi împlini pe rând. De ce să faceţi lista publică pe Mongift? Pentru că toţi prietenii voștri vă vor putea ajuta să vă îndepliniţi mai simplu și mai repede dorinţele. De zilele voastre de naștere, de aniversarea relaţiei voastre vă puteţi trezi cu surpriza plăcută a îndeplinirii unei dorinţe chiar de către cei ce ţin la voi. Haideţi chiar acum pe Mongift!

Comentarii