Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Lista cu dorinte sau cum dai viata planurilor tale
Etichete:

Lista cu dorinţe sau cum dai viaţă planurilor tale

Cumpărăturile sunt pentru mulţi dintre noi – și mai ales pentru doamne și domnișoare o modalitate perfectă de relaxare și de recompensare personală. Dar ce te faci atunci când te simţi vinovată pentru duzina de rochii, bluze, cămăși și pantofi pe care ai cheltuit jumătate din salariu.

Societatea de consum ne îndeamnă mereu să cumpărăm câte ceva, și de multe ori ne trezim că am achiziţionat lucruri de care nu avem nevoie. Pentru a te vindeca de acest sindrom al shopping-ului compulsiv, există celebra regulă a celor 7 zile: scrie pe o listă lucrurile pe care vrei să le cumperi și dacă după o săptămână încă ţi le dorești la fel de mult ca în prima zi, atunci înseamnă că le poţi cumpăra.

Pe Mongift tratăm un pic diferit listele cu dorinţe, dar ele sunt la fel de importante ca tu să primești tot ce ţi-ai dorit. Și nu doar tu, ci și toţi cei dragi care te însoţesc pe Mongift.

E atât de simplu: intri pe site, îţi faci gratuit, inviţi toţi prietenii să ţi se alăture, vă alegeţi datele importante pentru voi din calendar, apoi alcătuiţi liste cu cadouri pe care vi le doriţi. Puteţi alege absolut orice vă doriţi și treceţi pe listă. Atunci când are loc un eveniment important pentru un utilizator (zi de naștere, nuntă, botezului copilului, etc.) acesta poate crea evenimente la care să își invite prietenii. Fie că tu creezi sau nu evenimente, prietenii îţi vor vedea lista cu dorinţe, iar tu o poţi vedea în cazul fiecăruia dintre ei. Astfel, atunci când unul dintre voi își sărbătorește ziua de naștere sau alte evenimente de viaţă, prietenii săi pot să se „coalizeze” pentru a-i cumpăra un cadou din lista de dorinţe.

Așa folosim noi listele de dorinţe pe Mongift. Fără constrângeri, fără limitări, mereu la îndemână pentru întreaga comunitate de prieteni. Mai mult, mongift.ro rezolvă instant problema de a identifica acel cadou care i se potrivește unei persoane dragi și indiferent dacă ai nevoie de un cadou pentru o femeie, un cadou pentru un bărbat, un cadou de business sau cadouri pentru copii, chiar cei cele vor primi ţi le vor dezvălui prin propria lor listă de dorinţe.

Nu te costă nimic să încerci Mongift, cea mai bună platformă pentru prieteni adevăraţi care își îndeplinesc dorinţele unii altora, așa că hai pe site și adu-ţi prietenii cu tine.

Comentarii