Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cum te pregatesti de anul nou? - Mongift
Etichete:

Cum te pregăteşti de anul nou?

O petrecere reuşită de Anul nou are două şi doar două reţete de succes, ori se întâmplă de la sine, ca un miracol, fără ca nimeni să-şi bată prea mult capul, ori se planifică din timp şi se investeşte serios în planificare şi, bineînţeles, în “combustibil”. : )

Mongift.ro, comunitatea celor care dăruiesc cu uşurinţă, te ajută să pregăteşti de anul nou cea mai faină petrecere pe care ai trait-o alături de gaşca ta. Intră acum pe mongift.ro, fă-ţi cont sau loghează-te direct cu Facebook şi invită-ţi apropiaţii să facă acelaşi lucru.

În calendarul tău personalizat poţi adăuga lista de evenimente care contează pentru tine, începând cu ziua mamei tale şi terminând, fireşte, cu “Petrecerea de anul nou”. Imediat ce prietenii tăi au răspuns invitaţiei de a se înscrie pe Mongift, le poţi trimite pe site invitaţia pentru petrecerea de revelion.

E bine să ştii din timp câte persoane vor participa, ca să vă puteţi face mai uşor bugetul. În ce priveşte tema, te sfătuim să renunţi la ideea cu balul mascat. Adevărul e că toate lumea o urăşte (mai puţini vreo doi narcisişti din gaşcă). E costisitoare şi nici nu asigură distracţia aşa cum o face, de exemplu, un karaoke.

O sesiune de karaoke imediat după miezul nopţii va fi startul perfect pentru distracţie. Poţi descărca de pe nenumărate site-uri fişierele cu instrumentalul şi versurile. În ce priveşte dotările, dacă îţi depăşesc posibilităţile, poţi adăuga în wishlist-ul tău de pe Mongift un sistem la un preţ rezonabil şi le poţi propune prietenilor, tot pe chatul Mongift, să îl cumpăraţi împreună.

Şi ca să prindeţi curaj la microfon, nu uita ca pe lista de cumpărături – pe lângă artificii, confetii, coifuri colorate, şampanie, bere, cafea, apă minerală, răcoritoare, gustări reci, fructe, alune, chipsuri, fursecuri, farfurii, tacâmuri, pahare de plastic, serveţele etc să adaugi şi o sticlă, două de tequila şi câteva lămâi. Oamenii beţi cântă mai frumos!

Ca să ţineţi minte toată viaţa ce-aţi făcut, ai putea amplasa un telefon pe care nu-l foloseşti sau chiar laptopul undeva la înălţime, unde nu e uşor accesibil sau vizibil. Îl pregăteşti să filmeze şi apeşi “înregistrează” fix înainte să înceapă “spectacolul”.

Nu uita că o petrecere de pomină depinde în foarte mare măsură de muzică. Ai grijă să îţi faci din timp playlisturi care să conţină mai ales piese dinamice, de club, şi obligatoriu “Personal Jesus”, “El meneaito”, “20” a lui Voltaj, O-zone – “Mă înec în ochii tăi” şi “Vara asta” de la Vama Veche. Găseşti inspiraţie gratis în “party-mix”-urile postate pe Youtube.

Comentarii