Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cum sa-ti pregatesti ziua de nastere - Mongift
Etichete:

Cum să-ţi pregătești ziua de naștere

An de an ȋţi propui să-ţi organizezi mai bine ziua de naștere, dar sfârșești tot cu improvizaţii de ultim moment, cheltuieli mai mari decât prevăzusei și cel mai neplăcut, o puzderie de cadouri care nu pot fi decât dovada faptului că și prietenii tăi au lăsat-o, ca și tine, pe ultima sută de metri.

Mongift ȋţi propune o nouă rezoluţie – ȋncepând de anul acesta să sărbătorești cu clasă, fără stres sau griji inutile. Ȋn primul rând, fă-ţi un buget cu două, trei luni ȋnainte, astfel ȋncât să ai timp să economisești și să pui la punct toate detaliile fără presiunea că “numai mâine nu e poimâine”.

Ca să poţi face un buget, trebuie să răspunzi la “cine, când, unde, cum”, respectiv să stabilești cine va participa – mai precis câte persoane, ȋn ce dată are loc aniversarea (poate preferi sâmbăta de după), unde și cum se va desfășura (dacă ești tipul introvert, atunci ai putea alege o petrecere intimă la tine acasă).

Să-ţi organizezi ziua de naștere din timp ȋnseamnă, ȋnainte de toate celelalte, că vei avea mai mulţi prieteni alături, apoi că scapi de stresul că “vai, nu știu unde să mergem” sau “oare câţi vor veni până la urmă” și că vei putea să controlezi cheltuielile mai ușor.

De invitaţii și cadouri se ocupă Mongift, instrumentul ideal pentru planificarea evenimentelor fericite și pentru daruri inspirate chiar de tine. Ȋn contul Mongift poţi crea un calendar al evenimentelor care contează pentru tine – ȋncepând cu “ziua mea de naștere”, poţi trimite invitaţii unor grupuri de prieteni personalizate chiar de tine și poţi crea liste de cadouri preferate.

Ȋn listele cu cadouri preferate vei adăuga linkuri către experienţele și lucrurile pe care ţi le dorești, indiferent că e vorba despre o excursie la munte, un parfum Channel sau un beagle adorabil. Familiei și prietenilor tăi nu le rămâne decât să preia idei de cadouri sugerate chiar de tine și să stabilească separat sau ȋmpreună – ȋntr-un grup de discuţii disponibil pe Mongift – ce-ţi vor dărui.

Partea grozavă este că Mongift nu ȋși propune să-ţi vândă ceva anume, ci să te ajute să-ţi ȋmplinești dorinţele cu simplitate și ușurinţă. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino pe mongift.ro, ȋnregistrează-te și află “pe pielea ta” ce bine e să primești exact ceea ce ȋţi dorești.

Comentarii