Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Ofera cadouri smart pentru copilul tau!
Etichete:

Cadouri smart pentru copiii tăi

Cei mici se hotărăsc cel mai greu atunci când vine vorba să aleagă ce își doresc. Dar cum generaţia celor mici din secolul 21 e tot mai conectată cu tehnologia, copiilor tăi le va plăcea la nebunie soluţia de cadouri la îndemână pe care Mongift o aduce pentru toată familia.

Explică-le copiilor tăi că își pot crea un cont pe Mongift și își pot pregăti din timp o listă întreagă cu cadouri pentru ziua de naștere sau pentru Moș Crăciun. Cadouri jucării, gadgeturi, telefoane mobile, un animal de casă, bilete la circ, la teatru sau o excursie la mare – orice lucruri care sunt considerate cadouri potrivite pentru copiii tăi pot ajunge în această listă cu dorinţe pe care Mongift te ajută să le împlinești copiilor tăi.

De ce e „sistemul” Mongift smart? Pentru că îi va învăţa pe copii să prioritizeze lucrurile pe care și le doresc și să aibă răbdare ca dorinţele lor să fie îndeplinite. Mai mult, cum la noi listele de cadouri se pot face pentru tot anul – tu poţi fi la rândul tău un părinte smart și să legi recompensele din lista copilului tău de îndeplinirea obiectivelor pe care le stabiliţi împreună (note bune la școală, curăţenie în cameră, să fie cuminte, etc.) Astfel, poţi crea propriul sistem de recompense prin care copilul devine partenerul tău în educaţia pe care dorești să i-o oferi.

Mongift este cel mai la îndemână portal de cadouri pentru toată familia. Atunci când vrei să cumperi un cadou pentru copilul tău, crearea unei liste de dorinţe este o modalitate antrenantă și amuzantă să își aleagă lucrurile pe care le dorește, oferindu-i astfel sentimentul de independenţă și dezvoltându-i abilităţile de luare a deciziilor.

Cu Mongift scapi de stresul și frustrările căutării unui cadou, chiar și atunci când este vorba de copilul tău. Sau poate tocmai fiindcă e un cadou pentru copil, alegerea e întdeauna dificilă, așa că învaţă-l chiar pe copilul tău să își aleagă darul pe care și-l dorește.

Mongift e simplu de folosit, e gratuit, e distractiv și îndeplinește dorinţele întregii familii. Încercaţi-l chiar acum!

Comentarii