Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cadouri de botez dintr-un click! - MonGift
Etichete:

Cadouri de botez dintr-un click!

Ai fost invitat de curând la botezul copilului unui prieten şi cauţi un cadou. Cel mai probabil ţi se pare o misiune imposibilă şi nu ştii încotro să apuci. Ce ai putea să dăruieşti unui ghemotoc care încă nu vede clar pe ce lume e? O carte de filozofie sau un set de poker? Am glumit.

Ai perfectă dreptate, e o misiune imposibilă şi n-ar trebui să-ţi baţi capul cu aşa ceva. Oricum şi orice ai alege, oricât ţi-ai bate capul, mama celui mic va strâmba sigur din nas că e prea violet sau că e prea mare sau că materialul e aspru pentru pielea bebeluşului sau că l-ai împachetat negjijent etc etc etc. Ştii cum e, mamele ştiu întotdeauna mai bine.

Păi dacă ştiu aşa bine să ne spună şi nouă, nu? Ca să ştim o treabă. Deci la treabă – intră acum pe Mongift.ro, fă-ţi cont şi invit-o pe proaspăta mămică să ţi se alăture, precum şi pe tătic, poate are şi el ceva idei de cadouri pentru odorul mic.

În contul Mongift fiecare dintre ei poate crea o listă de cadouri preferate în maxim un sfert de ceas. Cum? Caută pe net acele lucruri de care are nevoie bebeluşul – sau ei ca să poată avea grijă de el – şi adaugă linkurile către ele în wishlist.

Nu exista niciun fel de restricţii cu privire la linkurile adăugate, pentru că Mongift nu este reprezentantul de vânzări al vreunui companii anume, ci o comunitate a celor care vor să dăruiască celor dragi exact acele lucruri pe care aceştia şi le doresc sau le sunt necesare.

Apoi, tot ce-ţi rămâne ţie de făcut este să alegi dintre obiectele adăugate în listă ceea ce vrei să dăruieşti, să le cumperi şi să te prezinţi la petrecerea de botez relaxat şi plin de voie bună.
Iar când îţi va veni ţie rândul la primit, vei fi tratat , fireşte, cu aceeaşi grijă şi consideraţie, cu condiţia să nu uiţi să-ţi completezi lista preferinţelor de cadouri şi să-ţi inviţi prietenii din timp pe Mongift. Poţi face asta adăugând evenimentul în calendarul tău personalizat de pe site şi trimitând apoi invitaţia prietenilor tăi.

Extrabeneficii: e gratis, te ajută să-i cunoşti mai bine pe cei dragi şi să foloseşti timpul pe care înainte îl pierdeai colindând magazine pentru plăcerile tale.

Comentarii