Etichete:

Black Friday la cadouri tot anul

Dacă încă n-ai aflat de Mongift, aici vei descoperi cum să beneficiezi de ofertele cele mai bune la cadouri, permanent. Putem spune într-un fel că aici e un Black Friday întotdeauna, şi asta nu pentru că am avea ceva de vânzare ci pentru că îţi oferim ceva mult mai valoros: timp să planifici cumpărarea cadourilor şi lista exactă a cadourilor pe care să le faci celor dragi.

Evident, Mongift nu citeşte gândurile, dar noi încurajăm prietenii să vină pe site şi să spună ce îşi doresc cu adevărat. Sistemul pe care îl propune Mongift este simplu, gratuit, şi distractiv de folosit pentru toată lumea.

În primul rând, intri pe site şi in 60 de secunde îţi faci cont gratis cu o adresă de mail validă şi cu o parolă. Apoi inviţi foarte uşor prietenii tăi de pe Facebook sau dintre contacte. Îţi setezi în calendarul de pe site evenimente importante pentru tine (cum ar fi: ziua de naştere, ziua onomastică, aniversarea căsătoriei, aniversarea zilelor de naştere ale copiilor tăi, Crăciunul, Paştele, etc.). Mai departe, îţi completezi liste cu dorinţe: fie că vrei un telefon mobil, un televizor, pantofi noi, o vacanţă sau un city break, o seară la restaurant sau un bilet la concert, o carte sau o sticlă de vin, trece-le în listă. Toţi prietenii tăi văd evenimentele importante din viaţa ta şi dorinţele pe care le ai. Tu, la rândul tău, poţi vedea evenimentele şi dorinţele lor.

Cum ar fi să ştii cu şase luni în avans ce-şi doresc pentru ziua lor de naştere cei mai buni prieteni ai tăi? Ai avea timp suficient să planifici bugetul şi cumpărarea cadourilor pentru ei. Ai putea urmări şi compara ofertele şi astfel e ca şi cum ai cumpăra totul la Black Friday. Cu siguranţa că ai cumpărat exact cadoul pe care şi-l doreşte prietenul sau prietena ta.

Intră chiar acum pe Mongift şi vezi care e treaba cu site-ul minune care îţi organizează gratuit planurile pentru darurile celor dragi. Invită pe toată lumea şi bucuraţi-vă de plăcerea cadourilor împărtăşite.

Comentarii