Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Aştepţi un copil? Idei de cadouri pentru bebe! - MonGift
Etichete:

Aştepţi un copil? Idei de cadouri pentru bebe!

Naşterea unui copil este unul dintre evenimentele cele mai importante din viaţa unei familii, dar este şi unul dintre acele momente când e nevoie să ai la dispoziţie un buget generos căci cheltuielile sunt multe şi nu tocmai mărunte.

Dacă aştepţi un copil, contul tău gratuit de Mongift îţi poate aduce multe dintre zecile de lucruri necesare pentru un bebeluş. Te ajutăm să faci o listă cu câteva lucruri absolut necesare pentru orice nou – născut, ca prietenii tăi să aibă ocazia să contribuie cu ceva util pentru cel mic.

Sticlă cu biberon. De-a lungul copilăriei timpurii a bebeluşului tău vei avea nevoie de mai multe sticle pentru lapte, aşa că asta e o poziţie obligatorie pe orice listă de cumpărături şi dorinţe pentru mămici.

Aparat de sterilizat biberoane. Utilizarea repetată a biberoanelor cu lapte produce riscul de a le contamina cu bacterii. Pe vremuri mamele noastre opăreau biberoanele în apă clocotită dar materialul din care acestea erau făcute se deteriora rapid. Acum există aparate speciale pentru sterilizarea biberoanelor, a sticlelor de lapte şi tuturor ustensilelor folosite la hrănirea celui mic.

Termometru digital. Cel puţin în primii doi ani de viaţă, monitorizarea temperaturii bebeluşilor este critică pentru a detecta orice semne de boală, aşa că un termometru digital e mereu un obiect de dorit în casă.

Scutece. Vei folosi cu siguranţă munţi de scutece pentru bebeluşul tău, aşa că nu te sfii să le pui pe listă. Achiziţionarea de scutece de unică folosinţă presupune cheltuieli destul de mari, aşa că orice cadou de acest tip e binevenit pentru orice mămică.

Îmbrăcăminte. Salopetele, body-urile sau pijamalele din materiale de calitate, organice, sunt obiecte esenţiale pentru bebeluşi. Şi cum datorită creşterii rapide a bebeluşilor aceste haine sunt aproape consumabile, vei avea nevoie de ele în cantităţi industriale.

Cădiţă pentru baie. O cădiţă pentru baie sau accesorii pentru igiena celui mic sunt printre obiectele de bază necesare la naşterea unui copil. Asigură-te că le adaugi în wish-list-ul tău de pe Mongift.

Noi oferim o facilitate simplă ca tu să primeşti cadourile pe care le doreşti sau de care ai nevoie, precum şi soluţia pentru a putea să faci gesturi frumoase pentru prietenii tăi. Intră chiar acum pe site şi vezi cât de simplu e să împlineşti dorinţe!

Comentarii