Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Tutorial Mongift – Cum sa organizezi mai bine timpul
Etichete:

Tutorial Mongift – Cum să organizezi mai bine timpul

Te plângi mereu, oricui are timp să te asculte, că nu-ţi mai ajunge timpul, că ești foarte ocupat/-ă, ai vrea ca ziua să aibă 48 de ore ș.a.m.d. Vorba unei prietene, dacă ai sta mai puţin pe Facebook, ai câștiga puţin timp ȋn fiecare zi și, pe termen lung, mai mult timp pentru tine, pentru pasiunile și planurile tale.

Cu vreo două săptămâni ȋn urmă, stăteam de vorbă cu o colegă care se plângea că nu reușește să ajungă la coafor. Am ȋntrebat-o dacă și-a făcut programare și m-a privit puţin mirată, apoi a râs – nu. Peste câteva zile a venit bucuroasă să-mi arate noua tunsoare și să-mi mulţumească pentru că i-am atras atenţia – Programează!

Ȋnainte să programezi, urmărește-ţi cu atenţie rutina fiecărei zile pentru a-ţi da seama care sunt acele activităţi care ȋţi ocupă inutil timpul. Ar putea fi vorba de petrecut câte o oră sau două ȋn fiecare zi făcând cumpărături. Chestiunea asta o poţi rezolva simplu fie apelând la un serviciu de livrări la domiciliu, fie mergând mereu la cumpărături cu o listă care să acopere necesităţile pentru o perioadă mai lungă.

Dacă serviciul este cronofagul tău, poate e cazul să te organizezi mai bine. Ȋncepe fiecare zi cu o trecere rapidă ȋn revistă a urgenţelor. Atenţie! Lista se numerotează ȋncepând cu priorităţile, nu ȋntâmplător, altfel vei risca să te ocupi din nou de mailuri și hârtii neimportante, iar la sfârșiţul zile să ai impresia că “iar n-ai făcut nimic”.

Poate colegii s-au obișnuit să te trimită mereu pe tine să iei cadou sărbătoritului. Nu e rău deloc, ȋnseamnă că au ȋncredere ȋn tine și că te consideră de treabă. Nu fi ȋnsă prea disponibilă, pentru că și astfel pierzi din timpul de care te plângi mereu. Dar nici să-I dezamăgești nu poţi, pentru că un capital de imagine nu e ușor de recuperat. Ce faci?

Soluţia simplă pentru cadouri perfecte e Mongift.ro. Fă-ţi cont sau loghează-te prin Facebook și cheamă-ţi și colegii. Ȋn profilul Mongift poţi crea un calendar de evenimente importante la care urmează să participi, poţi trimite invitaţii, adăuga liste de cadouri și grupuri personalizate de prieteni cu care vrei să le ȋmpărtășești. Stai fără grijă, tot tu vei rămâne “omul de nădejde” al găștii de la serviciu – cineva tot trebuie să le amintească să-și completeze wishlist-urile pe Mongift și să meargă după cadou. Cu Mongift ȋnsă, mergi direct la ţintă.

Ȋn final, dar nu mai puţin important, scapă de persoanele cronofage! Știi tu, ăia care se apucă să-ţi povestească filme sau să-ţi dea vreo reţetă nesolicitată. E suficient să inventezi “un telefon urgent” sau “Puah, ce-am uitat! Am un mail netrimis de dimineaţă!!”.

Nu uita, timpul merge ceas – doar ȋnainte!

Comentarii