Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Tutorial Mongift – Cadouri de multumire sau recunostinta
Etichete:

Tutorial Mongift – Cadouri de mulţumire sau recunoștintă

Printre cei mai importanţi oameni din viaţa noastră se numără adeseori, alături de familie și prietenii apropiaţi, și persoane din afara sferei noastre intime – profesori, cunoștinţe sau colegi de serviciu care au știut să ne fie alături, să ne ofere un sfat care a contat foarte mult, să ne recomande un medic specialist foarte bun sau să ne ajute financiar atunci când nu aveam la cine să apelăm.

Dincolo de recunoștintă manifestă prin respectul acordat, purtatea și faptele bunee car pe le putem “ȋntoarce la expeditor”, eticheta și bunul simţ recomandă să facem un gest de curtoazie faţă de cei care ne-au ajutat, dăruindu-le un obiect care să “poarte” cu sine mulţumirile noastre. Dincolo de metafore, e recomandat ca darul să fie ȋnsoţit de o felicitare elegantă și un mesaj asemenea.

Cadoul de mulţumire nu trebuie să fie ceva exorbitant, altfel riscăm să ȋl punem pe binefăcătorul nostru ȋntr-o poziţie neplăcută, ajungând să se simtă el dator faţă de noi, atunci când nu e cazul. Pentru un bărbat, un cadou de recunoștinţă potrivit poate fi o cutie elegantă cu trabucuri (fără aromă), dacă este amator, sau o sticlă de vin franţuzesc sau italienesc, roșu și sec.

Pentru o femeie, paradoxal, alegerea poate fi mai ușoară. Niciodată nu veţi da greș exprimându-vă recunoștinta cu un buchet elegant de trandafiri albi și o cutie de bomboane de ciocolată proaspete. Atenţie, acestea din urmă trebuie cumpărate de la ciocolaterie – ceea ce găsiţi ȋn magazinele obișnuite sunt bomboane conservate, iar diferenţa dintre ele e bineȋnţeles gustul fin al celor fără conservanţi.

Dacă cunoașteţi suficient persoana căreia doriţi să-i multumiţi și vreţi să faceţi un gest deosebit, puteţi oferi două bilete la o piesă de teatru renumită, preferabil o comedie jucată la teatrul naţional, sau la operă, având de asemenea grijă să nu alegeţi ceva extravagant – “Don Carlo” sau “Flautul fermecat” sunt ȋntre spectacolele clasice cele mai apreciate.

Pentru situaţia ȋn care relaţia cu cel/cea căruia i-aţi rămas ȋndatorat nu este protocolară, puteţi apela la cel mai bun amic ȋn materie de cadouri potrivite. Pe Mongift.ro cadourile sunt alese chiar de cei care le vor primi.

Creaţi-vă un cont pe Mongift, iar apoi trimiteţi invitaţia persoanei căreia doriţi să-i mulţumiţi. Aici va putea să-și adauge singur/-ă, ȋntr-o listă proprie de cadouri preferate lucrurile sau experienţele pe care și le dorește, indiferent de specificul, originea sau beneficiile lor. Mongift nu pune condiţii dorinţelor nimănui.

Tot ce vă rămâne de făcut este să alegeţi unul sau mai multe dintre cadourile sugerate și, adăugând felicitarea de mulţumire, să duceţi la bun sfârșit gestul frumos.

Comentarii