Etichete:

Toţi pentru unul și Mongift pentru toţi!

Imaginează-ţi ultimele zile de naștere la care ai fost invitat sau ultimele cadouri pe care tu însuţi le-ai primit din partea prietenilor. Dacă e mai probabil ca persoana iubită sau membrii familiei să știe mai bine lucrurile pe care cineva și le dorește, nu e atât de simplu pentru prietenii sau colegii acelei persoane să afle care e cadoul potrivit în orice ocazie.

Cel mai probabil la ultima ta zi de naștere ai primit unul sau două cadouri pe care ţi le doreai, în vreme ce toate celelalte daruri erau inutile sau, pur și simplu, obiecte cumpărate din complezenţă. Acest gen de cadouri nu fac plăcere nici celui care le oferă și nici celui care le primește.

Mongift e soluţia la îndemână, fără stres, fără căutări inutile și fără griji că poate ai făcut alegerea greșita. Fă-ţi cont gratuit, invită-ţi prietenii și creaţi ușor listele tuturor dorinţelor voastre și apoi îndepliniţi aceste dorinţe. Toţi pentru unul … și Mongift pentru voi toţi.

Imaginează-ţi un cerc de douăzeci de prieteni. Ei se împart în cinci grupuri de câte patru prieteni și fiecare cotizează cu 50 de lei. Astfel, se vor cumpăra cinci cadouri de câte 200 de lei. Să ne gândim câte dintre aceste cadouri vor fi inspirate și vor conţine exact ce își dorea sărbătoritul? Ca să nu mai adăugăm că, având în vedere limita de buget, niciunul dintre grupuri nu își va permite vreun cadou mai valoros de 200 de lei. Pe Mongift însă, dacă sărbătoritul are în lista de dorinţe un cadou de 1.000 de lei sau chiar de 2.000, 3.000, toţi prietenii săi înscriși pe site văd acest “wishlist” și pot contribui pentru achiziţionarea unui obiect pe care altfel nu l-ar fi putut dărui.

Mongift e simplu, e fun si e gratis. Aducem mai aproape de tine o lume a caodurilor la care doar ai visat până acum. N-ai nimic de pierdut, vei fi cel mai tare din gașcă dacă îţi aduci prietenii pe Mongift!

Comentarii