Etichete:

Mongift te învaţă arta de a dărui

Se întâmplă ca atunci când facem un cadou unei persoane dragi, să alegem de fapt ceva ce ne-ar face nouă plăcere să primim de la ceilalţi. Nu este însă vorba de un act voluntar. Inconștient, căutând printre nenumărate opţiuni, ne atrage atenţia ceea ce nouă ni se pare frumos, potrivit sau bun. Dar acea alegere nu coincide neapărat cu cea pe care ar face-o în acel moment persoana căreia îi este destinat cadoul.
În realitate, arta de a dărui se bazează pe știinţa cunoașterii celor aproapiaţi. Mongift știe asta și, de aceea, a creat pentru tine mijlocul perfect de a afla care sunt dorinţele celor dragi ţie, fără a te pune în situaţia delicată de a-i iscodi și, în același timp, scutindu-i pe ei de jena (dealtfel nejustificată) de a-ţi spune direct ce cadouri și-ar dori să primească.
Intră acum pe Mongift, comunitatea celor care stăpânesc arta de a dărui! Iţi ia numai câteva minute să îţi creezi un profil și să îi inviţi pe cei dragi, familie, prieteni și cunoștinţe, să facă același lucru. Pe Mongift fiecare dintre voi va afla într-o clipă și direct de la sursă – mai precis din profilul prietenului tău – care-i sunt dorinţele, pentru că fiecare își poate crea o listă de cadouri preferate. Faimosul wishlist de care am auzit cu toţii, dar pe care încă nu l-am văzut niciodată.
Cadoul impecabil poate fi găsit doar de către cel căruia îi este destinat. Pe Mongift poţi alege pentru tine fără să te simţi stânjenit, iar prietenii tăi vor alege din lista ta ceea ce își permit sau doresc să-ţi dăruiască, fără să mai piardă timp și nervi inutil.
Indiferent ce cauţi, cadouri pentru femei, bărbaţi sau copii, electronice sau cosmetice, bilete la film sau servicii de înfrumuseţare, haine sau electrocasnice, accesorii pentru bărbaţi sau telefoane mobile, pe Mongift afli exact ce își doresc prietenii tăi și le dăruiești cadoul impecabil din doar câteva clicuri. Pentru că ei își vor completa singuri lista preferinţelor alegând dintr-o gamă generoasă de produse și servicii, ia tu trebuie doar să plătești și să le urezi “La mulţi ani!”.

Și pentru ca totul să fie și mai ușor pentru tine, în contul tău Mongift, îţi poţi crea un calendar personalizat, care te va ajuta să-ţi administrezi cu ușurinţă aniversările, nunţile și petrecerile la care ești invitat și să știi din timp pe cine și când urmează să sărbătorești.
Vino acum la Mongift, prietenul care te învaţă arta de a dărui!

Comentarii