Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift prezinta: Lol joke vs WOW gift!

Mongift prezintă: Lol joke vs WOW gift!

Nu-i așa că ţi s-a întâmplat mai des decât ţi-ai fi dorit să desfaci un cadou de la un prieten și să rămâi puţin perplex? Ceva de genul – „Hă?! Asta vrea să fie o glumă, nu?”. Pentru că ce-ai găsit înăuntru, deși nu semăna perfect cu cadourile pe care și le fac uneori băieţii la mișto – cartofi, ceapă, morcovi și reţeta pentru ciorba de legume foarte frumos, sofisticat și elegant împachetate, semăna totuși, nedorit de bine. Pijamale, tricouri lăbărţăte, pulovere cu un număr prea mari, papuci de casă, știi tu.

Acuma, dacă e să fim drepţi și cinstiţi, trebuie să recunoști că nici tu nu prea te-ai omorât împrăștiind ca o albinuţă în preajma ta idei de cadouri, deci o bună parte din responsabilitatea „glumei proaste” din braţele tale îţi cam aparţine. Vorba aia, ce-și face omul cu mâna lui se numește… LOL joke?

Și dacă e să fim drepţi până la căpăt, e adevărat că aici nu e vorba de vină, ci mai degrabă de universalul obicei de a lăsa cumpărarea cadoului pentru ultimul moment, de o atenţie mai degrabă neatenţie la nevoile și așteptările celor de lângă noi și mai ales, de o lipsă de comunicare care ne afectează până la unul.

Mongift.ro a fost creat întocmai pentru ca toate de mai sus să devină istorie și pentru ca tu, familia și prietenii tăi să vă puteţi bucura împreună, cu orice ocazie fericită, de exact acele cadouri care vă fac să: WOW! Cum funcţionează?

Hai acum pe Mongift și fă-ţi cont sau loghează-te cu Facebook, apoi invită-ţi prietenii să facă același lucru. Fiecare își poate crea în pagina de profil Mongift liste de cadouri preferate, alese dintre sutele de produse sau servicii de relaxare disponibile pe site, de la parfumuri și cosmetice, haine chic și genţi fashion la bilete la teatru și film, gadgeturi sau smartphones. Listele de cadouri pot fi împărtășite pe Mongift cu grupurile de prieteni personalizate chiar de tine – „familie”, „colegi”, „gașca mea”, „fetele” etc.

Atunci când împărtășești cu cei apropiaţi ce-ţi dorești sau ce-ţi lipsește, riscul de a mai primi sau dărui cuiva un cadou care seamănă mai mult cu o glumă proastă decât cu un ain o al prieteniei sau dragostei devine aproape nul.

Și, ca să te pregătești din timp pentru ce urmează să sărbătorești, ţi-am pregătit un calendar în care poţi adăuga și modifica oricând evenimentele fericite la care participi alături de prietenii tău. Nu știm sigur dacă „petrecerea burlacilor/-iţelor” intră la evenimente fericite, dar asta știi tu mai bine!

Hai acum pe Mongift și fă cadouri WOW inspirate chiar de prietenii tăi!

Comentarii