Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift, cadoul tau de la lumea digitala!
Etichete:

Mongift, cadoul tău de la lumea digitală!

Cele mai frumoase cadouri sunt cele care vin pe neașteptate, într-o zi oarecare, de la oameni pe care nu-i cunoaștem foarte bine, despre care nu știm că ne-au remarcat și că ne apreciază sau pe care nu-i considerăm apropiaţi. Bucuria cea mai mare nu e produsă doar de cadoul în sine, ci mai ales de această frumoasă declaraţie de prietenie pe care o primești „din senin”.

Mongift e cadoul tău de la lumea digitală! Niște spiriduși mici și pricepuţi și-au bătut capul, fără ca tu să știi, ca să creeze un loc în care prietenia să se simtă la ea acasă, oamenii să se cunoască mai bine și să-și poată împărtăși firesc și cu ușurinţă bucuriile, nevoile, așteptările și dorinţele.

Vino acum pe mongift.ro și înscrie-te în comunitatea oamenilor care știu să dăruiască simplu și ușor cadourile cele mai potrivite! Durează doar câteva minute să îţi creezi cont și să-i inviţi alături de tine pe cei dragi, familie și prieteni, dar și pe cei pe care ţi-ai dori să îi cunoști mai bine.

De pe Mongift îţi poţi alege cadourile preferate dintr-un portofoliu bogat de produse și servicii și le poţi adăuga în wishlist. Poţi crea mai multe liste, pentru fiecare ocazie care contează pentru tine, fie că e vorba de aniversarea care se apropie, de nuntă, onomastică, botezul copilului tău sau petrecerea de casă nouă și poţi împărtăși aceste liste cu grupurile de prieteni alese și personalizate chiar de tine („familie”, „gașca mea”, „colegi” etc).

O dată conectat cu oamenii dragi pe Mongift, vei putea oricând să le faci cadouri excepţionale cu doar câteva clicuri, indiferent ce își doresc – cosmetice sau bijuterii, cămăși bărbătești, un portofel din piele naturală, bilete la concerte sau la teatru, haine și accesorii fashion, telefoane mobile sau gadgeturi.

Mongift te ajută să păstrezi pentru tine tot acel timp preţios pe care, până acum, îl iroseai încercând să „ghicești” ce și-ar dori prietena ta, iubitul, sora, colega, nașa sau fratele tău și petrecând ore nesfârșite și obositoare prin magazine în căutarea acelui „cadou perfect” despre care nu știai, de fapt, aproape nimic.

Și, pentru că tot am pomenit de timp, mai avem ceva bun pentru tine. În pagina ta de profil, ţi-am pregătit un calendar în care poţi adăuga și modifica după bunul plac evenimentele fericite la care vrei să participi alături de cei dragi, colegi sau prieteni.

Vino acum pe Mongift să-ţi iei cadoul! E simplu, e gratis și conţine bucurie!

Comentarii