Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift, ascultă şi împlineşte dorinţe! - MonGift
Etichete:

Mongift, ascultă şi împlineşte dorinţe!

Nu-i aşa că ţi-ai dorit adeseori să poţi „auzi” ce-şi doresc cei pe care iubeşti ca să-ţi fie mai uşor să le arăţi asta? Dacă n-ai reuşit să le „asculţi gândurile” decât rareori, printr-un noroc nesperat, noi te-am auzit pe tine – pentru că gândim la fel – şi am creat Mongift.ro, comunitatea celor care împlinesc dorinţe cu uşurinţă.

Ştim din experienţele proprii că e greu să găseşti cadoul potrivit, chiar dacă cel căruia îi este destinat e o persoană apropiată. Tocmai de aceea, scopul unui cadou nu este neapărat utilitatea sau oportunitatea lui, ci ocazia de a stârni emoţia şi bucuria cuiva drag, de aceea alegerea lui trebuie făcută cu multă grijă şi consideraţie.

Mongift te ajută să dăruieşti fără incertitudini şi fără teama că vei da greş, pentru că te pune „în direct” cu cele mai noi dorinţe şi nevoi ale oamenilor importanţi pentru tine. Tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe Mongift sau să te loghezi cu Facebook şi să-i inviţi să facă acelaşi lucru.

Pe Mongift fiecare dintre voi îşi poate crea oricâte liste de cadouri doreşte – pentru fiecare moment special – aniversare, absolvire, botez, petrecere de casă nouă, nuntă ş.a.m.d. Orice ai sărbători, Mongift e lângă tine cu idei de cadouri sugerate chiar de cei care urmează să le primească şi te ajută să-ţi planifici uşor bucuriile în lista de evenimente speciale personalizată chiar de tine.

Listele pot fi împărtăşite cu un grup de prieteni sau cu mai multe, create chiar de tine, în pagina personală. De exemplu, poţi crea o listă de cadouri doar pentru colegii de la serviciu pe care o poţi împărtăşi doar cu ei sau o listă cu idei de cadouri pentru botezul prietenei tale pe care o sugerezi grupului de mămici.

Mongift.ro e special faţă de alte site-uri pentru că nu îţi îngrădeşte în niciun fel libertatea de a alege pentru tine exact lucrurile pe care ţi le doreşti. Mongift nu e un reprezentant de vânzări, ci o platformă destinată unei comunicări deschise şi semnificative cu familia şi prietenii tăi.

Dacă ţi se pare prea frumos ca să fie adevărat, e pentru că chiar aşa e. Să împlineşti dorinţe n-a fost niciodată mai uşor. Vino acum pe Mongift şi încearcă! E gratis şi te învaţă să faci cadouri cum se cuvine – ascultându-i pe cei care contează pentru tine!

Comentarii