Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift incheie era cadourilor formale si inutile!
Etichete:

Mongift încheie era cadourilor formale și inutile!

În fiecare an, când se apropie ziua ta de naștere, faci planuri în minte, liste de invitaţi, te răzgândești de trei ori în privinţa restaurantului sau clubului în care veţi sărbători și aștepţi cu nerăbdare și curiozitate să vezi ce cadouri vei primi. Apoi îţi aduci aminte ce ai primit anul trecut și cu un an înainte și ţi se cam domolește entuziasmul.

În fiecare an, de fapt, de ziua ta sau a altcuiva din gașcă se repetă, din păcate, aceeași șaradă neplăcută. Cadouri neinspirate sau nepotrivite, luate în grabă, pe ultima sută de metri, poate chiar în seara cu pricina, care nu reprezintă deloc ce simţi sau ce-ai dori să primești de la prietenii tăi sau să dăruiești cuiva apropiat, dar iată că totuși o faci, pentru că trebuie și no, dacă-I musai, cu plăcere.

Mongift încheie pentru totdeauna era cadourile formale și inutile pe care le-aţi tot primit încă din copilărie! (Mai știi că primeai aceeași carte de povestiri în două sau trei exemplare? De parcă în toată lumea ar fi existat doar două cărţi de povești și niciun alt obiect care să-ţi bucure copilăria!).

Singurele cadouri cu adevărat potrivite și cele pe care merită să le dăruiești sunt acelea pe care le alege însuși sărbătoritul!

Intră pe mongift.ro și crează-ţi acum o listă de cadouri preferate selectate dintre sutele de produse și momente de răsfăţ pe care le-am pregătit pentru tine. Apoi invită-ţi familia, prietenii și cunoștinţele să-ţi urmeze exemplul. De azi înainte, orice și pe oricine veţi sărbători, veţi afla chiar de la sursă ce are nevoie, ce lucruri ain experienţe noi își dorește.

„Banca ta de cadouri” îţi aduce la îndemână nu numai cadourile obișnuite pentru femei și bărbaţi – parfumuri, haine, telefoane mobile și echipamente IT, accesorii și gadgeturi, ci și carduri cadou pentru ain oint, servicii de relaxare sau înfrumuseţare, bilete la film, la teatru și la cele ain oi concerte.

În pagina ta Mongift poţi face oricâte liste de cadouri poftești și le poţi împărtăși cu grupurile de prieteni selectate de tine. Ca să știi din timp ce evenimente fericite urmează să petreci alături de ei, ţi-am pregătit și un calendar personalizat în care poţi adăuga și modifica oricând informaţii despre planurile tale.

Intră acum pe Mongift și încheie era cadourilor formale și inutile! E simplu și ușor să faci cele mai dorite cadouri!

Comentarii