Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Idei de cadouri mai putin… cuminti - Mongift
Etichete:

Idei de cadouri mai puţin… cuminţi

Vine o vreme când pasiunea din cuplu se stinge dacă nu știi să întreţii dragostea cu mici idei mai năstrușnice care să reaprindă dragostea dintre voi. Articolul ăsta îţi dă niște idei dacă vrei să fii mai sexy, dacă vrei să redeveniţi pasionali, dacă ai o relaţie la distanţă și vrei să ţii legătura cât mai fierbinte până data viitoare când vă vedeţi.

Să faci cadou iubitului tău o carte de călătorie e un gest drăguţ și aparent inofensiv. Dar dacă la capitolul despre vacanţă pe plaja din Costa Brava introduci pe ascuns în carte o fotografie mai puţin cuminte cu tine în noul costum de baie, e garantat că asta îi va aprinde imaginaţia și poţi deja să îţi faci bagajele cu gândul la zilele și nopţile pasionale care urmează!

Poţi să îi trimiţi iubitei tale un buchet de flori și o sticlă de vin la birou. Din nou – e o idee drăguţă, romantică, și îi va face plăcere. Dar dacă strecori și un plic sigilat cu un bilet pe care să scrie ceva de genul „O să beau un pahar de vin diseară cu tine, apoi o să te beau chiar pe tine” deja ai urcat treptele până sus de tot pe scara pasiunii.

Mesajele de acest gen merg la fix cu aproape orice mic cadou, un gel de duș, un ulei de masaj, o pereche de bretele, un papion, un ruj. Dacă le „asortezi” cu textul potrivit, o să ai lângă tine un partener cu imaginaţia…în flăcări!

Mongift e soluţia ta online pentru idei de cadouri. Evident, nu poţi să faci publice toate ideile tale necenzurate, dar noi suntem aici pentru tine atunci când vrei să oferi și să primești cadoul potrivit. Dacă pe blog oferim idei de cadouri mai mult sau mai puţin trăsnite, sexy, năstrușnice, pe site deschidem lista cu dorinţe pentru toată lumea. Avem cea mai tare reţea de prieteni, invitaţii gratuite nelimitat, liste cu dorinţe la care pot avea acces prietenii și le pot împlini unii altora. Prietenie mult mai autentică decât pe Facebook, o aplicaţie care îndeplinește dorinţe, o soluţie ușoară la bătăile de cap pentru a găsi cadouri pentru cei dragi.

PS: Ai grijă, data viitoare când vezi în lista de dorinţe a iubitei tale o carte de călătorii, sau când iubitul spune că vrea un vin bun dintr-o colecţie limitată, ai toate șansele să transformi cadourile astea în artificii pentru pasiunea dintre voi!

Comentarii