Etichete:

Fă un gest frumos pentru cineva mai puţin norocos

Ai auzit de cineva care are nevoie de ajutor? Crezi că ai putea să te implici și să sprijini puţin cu un gest frumos? Mongift, cea mai mare comunitate de dorinţe ȋmplinite din România, e deschis mereu și pentru gesturile de generozitate profundă, acelea pe care le facem din proprie iniţiativă pentru cei mai puţin norocoși dintre noi sau pur și simplu pentru cei cărora vrem să le acordăm un sprijin.

Nu toată lumea are posibilitatea să organizeze teledonuri, donaţii prin sms sau campanii sociale la scară naţională. De fapt, ca să faci un pic de bine nici nu ai nevoie de toate acestea. Ai nevoie doar de un cont gratuit și câţi mai mulţi prieteni care să ţi se alăture. Pe lângă listele tale de dorinţe și cele ale prietenilor tăi, poţi crea acum liste de dorinţe ale celor care au nevoie de o mână de ajutor.

Sigur, e ușor să contribui cu o donaţie la un ONG, dar hei, cum ar fi ca tu și cu prietenii tăi să faceţi chiar acum ceva? Vrei să strângi pachete de sărbători pentru un cămin de bătrâni? Vrei să cumperi 100 de cărţi pentru biblioteca școlii din orașul tău natal?

Cu Mongift e ușor să fii generos și să anunţi toată gașca ta de prieteni că ai nevoie de ajutorul lor. Creează o listă cu dorinţe și roagă-i pe toţi să se implice ca să le realizaţi ȋmpreună.

Niciodată nu vom putea spune că sunt suficiente canale prin care să putem fi generoși cu cei din jurul nostru, cu cei vulnerabili, cu cei mici, cu cei bolnavi. Dincolo de a fi o comunitate de prieteni care ȋși dăruiesc unii altora cadourile perfecte de sărbători și de ziua de naștere, Mongift este și instrumentul perfect ca tu să aprinzi luminiţa speranţei chiar lângă tine. Vino pe site, invită-ţi toţi prietenii și aflaţi ȋmpreună cât de ușor e să faci bine.

Comentarii