Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
De ce să-ţi baţi capul umblând după cadouri!
Etichete:

De ce să-ţi baţi capul umblând după cadouri, când există Mongift?

De câte ori nu ai realizat în prag de Paști, de Crăciun sau de ziua de naştere a unuia dintre cei dragi că ai amânat să cumperi cadouri până ce ţi-ai dat seama că nu mai ai timp? Ca să nu mai vorbim de dezamăgirea mascată, dar vizibilă totuşi, a celui care-a primit cadoul luat pe „repede înainte”. Ştii şi tu cum e, ai păţit-o pe pielea ta, chiar de la prieteni de la care nu te aşteptai.

Adevărul e că nimeni nu o face din rea voinţă sau din neglijenţă. Ne lăsăm copleşiţi de o grămadă de lucruri pe care, dacă am face puţin mai mult efort şi am planifica din timp, stă în puterea noastră să le ţinem sub control. E totuşi puţin vizibil să te miri că vine Crăciunul – vine tot pe 25 decembrie de o viaţă! – Paştele (anul ăsta pică pe 1 mai – mai aiurea nu se putea) sau ziua prietenei tale pe care o ştii de câtiva ani buni.

Pentru că meriţi tot ce e mai bun, inclusiv o viaţă pe care o foloseşti pentru pasiunile şi plăcerile tale, nu alergând prin magazine după cadouri, ne-am gândit să te ajutăm să faci alegerile potrivite fără stres sau îndoieli.

Pe Mongift.ro poţi găsi, ȋn același loc, calendarul sărbătorilor şi pe cel – personalizat de tine – al evenimentelor importante pentru tine. Dar mai ales – listele de cadouri preferate ale celor dragi și şansa le dăruieşti exact ce au nevoie sau îşi doresc!

Intră acum pe www.mongift.ro  și în câteva minute vei rezolva cea mai nesuferită dilemă cu care te reîntâlneşti fără voie de fiecare dată când se apropie o onomastică, o zi de naștere, o petrecere, un botez sau o aniversare.

Fă-ţi cont pe site sau loghează-te prin Facebook şi adaugă în calendarul personal zilele de naştere ale celor apropiaţi şi alte evenimente de peste an la care urmează să participi. Astfel vei avea timp să te pregăteşti şi n-o să mai ai parte de surprize care n-ar trebuie să fie surprize.

Invită-i pe cei dragi ţie să se ȋnscrie şi ei ca să poţi să răspunzi „prezent” dorinţelor şi aşteptărilor lor – dar şi invitaţiilor la petrecere! Listele de dorinţe de pe Mongift vă vor scuti pentru totdeauna de sentimentul jenant că ceilalţi nu vă cunosc prea bine şi, simultan, de orele petrecute în magazinele aglomerate în căutarea unui cadou potrivit.

Indiferent ce fel de cadou ţi-ai dori – cosmetice, haine, o vacanţă în Italia, bilete la film sau la teatru – poţi adăuga acel lucru în lista ta de preferinţe, iar familia şi prietenii tăi vor şti cum să-ţi facă o bucurie în orice clipă şi viceversa. Dacă crezi că ne poţi ajuta cu recomandări, nu ezita să ne spui!

Mongift este alături de tine ca să te ajute să dăruiești cadoul potrivit celor pe care ȋi iubești. Înscrie-te acum şi află cât de uşor poţi să împlineşti dorinţe!

Comentarii