Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cum ar fi sa primești de ziua ta exact ce-ti doresti?
Etichete:

Cum ar fi să primești de ziua ta exact ce-ţi dorești?

Cum ar fi ca anul ăsta, de ziua ta, în fiecare cadou pe care îl desfaci să se găsească exact acele lucruri și experienţe pe care ţi le dorești foarte mult, dar pe care ori n-ai avut încă ocazia, timp sau bani suficienţi să ţi le dăruiești? Oare se poate?

Da, se poate! Mongift îţi dă liber la vise cu ochii deschiși în plină zi și, mai mult decât atât, îţi împlinește orice dorinţă, oricât de exotică, neobișnuită sau excentrică e! Firește că trebuie să mărturisești câteva lucruri despre tine, nevoile și pasiunile tale. Nu, nu vrem o scrisoare de intenţie. Iată ce ai de făcut:

Intră acum pe mongift.ro, fă-ţi cont sau înregistrează-te cu Facebook și invită-ţi familia și prietenii să te urmeze în comunitatea celor care fac cadouri perfecte, fără stres și căutări obositoare prin magazine aglomerate, fără incertitudini sau teama de a fi făcut o alegere neportivită.

Pe Mongift îţi creezi oricâte liste de cadouri vrei – câte una pentru fiecare ocazie specială, la care poţi adăuga linkuri de pe net cu exact acele lucruri pe care ţi le dorești sau de care ai nevoie. Listele le poţi împărtăși cu toate contactele tale de pe Mongift sau doar cu un grup personalizat de tine (Familie, Fetele, Gasca si Colegi).

Orice ţi-ai dori de ziua – un citybreak la Veneţia, un parfum deosebit, o pisică de rasă siberiană, un vraf de cărţi până în tavan, un abonament la SPA, o seară romantic cu iubitul, o pernă anatomică sau un șevalet, Mongift te ajută să le spui celor dragi ce aștepţi de la ei și viceversa. Tot ce ai de făcut e să te înregistrezi și să petreci puţin timp completând liste cu idei de cadouri. Există oare un mod mai plăcut de a petrece timpul?

Sigur că da – alături de prietenii tăi, iar Mongift s-a gândit și la asta. In pagina ta de profil poţi să-ţi adaugi și să-ţi organizezi în calendarul propriu evenimentele care urmează să participi, fie că e vorba de petrecerea burlăciţelor, absolvirea facultăţii, botezul nepoatei tale sau aniversarea mamei.

Încă nu te-ai hotărât? Mongift.ro e gratis, e isteţ și promovează doar lejeritatea și frumuseţea dorinţelor tale. Dă o raită pe site și convinge-te singură! Ai grijă, provoacă o ușoară și plăcută dependenţă de a spune ce vrei de la viaţă!

Comentarii