Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Creaza-ti lista de cadouri cu Mongift
Etichete:

Creaza-ti lista de cadouri cu Mongift

De câte ori ai fost întrebată „ce-ţi dorești de ziua ta?” și ai ezitat să răspunzi, fie pentru că erai nehotărâtă, fie din modestie? Și de câte ori n-ai fost dezamăgită că ceilalţi nu au putut să intuiască care sunt nevoile și așteptările tale? Meriţi tot ce e mai bun și Mongift e gata să le șoptească iubitului și prietenelor tale idei de cadouri pentru tine.

Cadouri online se găsesc pretutindeni, însă doar Mongift le oferă familiei și prietenilor tăi, în același loc, și lista ta de cadouri preferate și ocazia să îţi dăruiască exact acele lucruri care te vor face fericită!

Intră acum pe www.mongift.ro  și fă-l cel mai bun prieten al tău și mesagerul dorinţelor tale. În doar câteva minute vei rezolva cea mai delicată dilemă cu care te confrunţi de fiecare dată când se apropie ziua ta de naștere, o petrecere, un botez sau o aniversare.

Fă-ţi cont pe site, spune-ne în cele mai mici detalii ce cadouri îţi dorești și invită-ţi iubitul și prietenii să se înscrie în comunitatea care nu va mai căuta niciodată pe Google idei de cadouri sau cadouri femei. Doar tu știi cel mai bine ce ai nevoie! Lista de dorinţe de pe Mongift te va scăpa pentru totdeauna de eșarfele în culori oribile și de cărţile ciudate pe care le tot primești și, cel mai important, de senzaţia neplăcută că prietenii tăi încă nu știu foarte multe lucruri despre tine.

Mongift le dă tuturor celor care te apreciază șansa să te cunoască așa cum ești tu. Ei vor putea, în sfârșit, să aleagă un card cadou care să răspundă exact așteptărilor tale, indiferent ce fel de cadou ţi-ai dori – cosmetice, haine, accesorii, bilete la film și la teatru sau o seară romantică la restaurant! Ne vom asigura mereu că vei găsi aici exact lucrurile de care ai nevoie. Dacă crezi că ne poţi ajuta cu recomandări, nu ezita să ne spui!

Cel mai frumos cadou ţi-l poţi face doar tu și Mongift este alături de tine pentru a-ţi aduce zâmbete și pentru a te ajuta să dăruiești cu aceeași ușurinţă cadoul potrivit celor pe care îi iubești. Mongift este „mesajul din sticlă” care va călatori instantaneu între tine și cei dragi ca să vă aducă bucurie!

Comentarii