Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cele mai faine cadouri de casa noua vin de la Mongift!
Etichete:

Cele mai faine cadouri de casă nouă vin de la Mongift!

Printre cadourile cele mai greu de cumpărat sunt cele de casă nouă, pentru că, doh, casa e nouă, deci n-ai mai fost acolo, deci n-ai putea să știi ce ȋi lipsește sau ce i-ar prinde bine. Dacă ȋi vei ȋntreba pe ei, ȋţi vor spune, după nesuferitul obicei, vai, dar stai liniștit, că nu despre asta e vorba, tu trebuie doar să faci prezenţa etc.

Iată câteva idei care te vor scoate rapid și ieftin din dilemă, iar pe ei o să-i bucure cu siguranţă mai mult decât prostiile ălea de “sporul casei” sau o altă lenjerie, ȋncă un set de pahare de vin alb sau o faţă de masă.

Dacă oricare dintre ei e vreun master chef sub acoperire, cadoul tău de casă nouă poate fi o enciclopedie de reţete internaţionale, pe care o poţi cumpăra la un preţ bun online sau de la o librărie specializată ȋn distribuţia en-gros a stocurilor de carte din străinătate. Pentru personalizarea cadoului, poţi adăuga un tocător de lemn sau un tirbușon marcat cu numele amândurora.

Pentru prieteni care ȋși petrec timpul mai degrabă la munte decât la mare și care de sărbatori preferă să stea fără brad de crăciun decât, cităm, “să ucidă pădurea”, poţi alege de la orice magazin “pentru casă și grădină” un copăcel de interior pe care ȋl pot planta chiar ei și ȋl pot privi crescând deodată cu familia lor. Este un cadou de casă nouă deosebit, pe care cu siguranţă ȋl vor aprecia (ca și pe tine).

Pentru cei pragmatici, deci genul care ar alege oricând un lucru de folos ȋn detrimentul unuia frumos, există un dar care o să-ţi asigure recunoștinţă veșnică. Dacă ȋncă nu au terminat cu amenajarea casei – sau poate ȋnainte să se apuce – fă-le cadou de casă nouă un set de prize cu mufă USB. N-ai idee cât de des te vor pomeni mulţumindu-ţi. Îţi spunem noi – de fiecare dată când unul dintre ei ȋși va uita ȋncărcătorul la serviciu , la mama etc.

Dacă petrecerea de casă nouă o dă un cuplu modern, plin de viaţă, poţi alege un stingător de incendii cu un mesaj haios, un difuzor portabil care să funcţioneze ȋn baie sau o ladă frigorifică pentru picnicuri.

Nu neglija nici varianta să-i lași pe ei să ia decizia pe Mongift – locul ȋn care cadourile sunt alese chiar de cei cărora le sunt destinate. Mongift.ro e o comunitate online, apărută de curând, care te ajută să faci cadouri simplu și ușor. Fă-ţi cont ȋn câteva minute și trimite apoi invitaţie și prietenilor tăi.

Petrecere de casă nouă, aniversare, onomastică, nuntă, indiferent ce sărbătoriţi, pe mongift.ro aveţi totul la ȋndemână. Vă faceţi singuri lista de cadouri preferate, vă planificaţi ȋmpreună distracţiile, trimiteţi invitaţii și ȋmpliniţi dorinţe mai repede ca peștișorul de aur!

Comentarii