Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cel mai valoros cadou - MonGift
Etichete:

Cel mai valoros cadou

Dacă te întrebăm rapid care crezi că e cel mai valoros cadou pe care l-ai oferi, probabil că te vei gândi la un iaht, o casă de vacanţă ori o maşină de lux. Dacă însă te-am întreba ce contează mai mult pentru tine, probabil că ne-ai spune că e vorba de sentimentul de a fi iubit, de fericire şi armonie.

Există mii şi mii de idei de cadouri pe care le poţi face, iar societatea de consum foloseşte sărbătorile şi evenimentele importante ca un instrument de marketing pentru a te determina să cumperi produse şi servicii. Adevărul e însă că oamenii dăruiesc cadouri pentru e pur şi simplu o senzaţie extraordinară să poţi fi generos, altruist, atent cu ceilalţi.

Bucuria de a dărui e cel mai frumos sentiment, iar privirea celui căruia îi faci o surpriză ori un cadou mult dorit e cel mai valoros dar pe care îl poţi primi. Oferirea de cadouri e atât de răspândită în întreaga lume întrucât prin aceste gesturi au de câştigat atât cei care oferă, cât şi cei care primesc cadouri.

Exact acesta e şi motivul pentru care am înfiinţat Mongift. Platforma noastră e o comunitate a prieteniei autentice, în care vorbim deschis despre dorinţele noastre şi le împlinim împreună. Gata cu cadourile nereuşite, cu dezamăgirea, cu momentele stânjenitoare în care ne e ruşine să recunoaştem ce ne dorim cu adevărat. În doar câteva minute, te poţi conecta gratuit cu o mulţime de prieteni şi poţi invita la rândul tău un număr nelimitat de prieteni care să ţi se alăture pe Mongift.

Nu-i aşa că ţi-ai dorit mereu să ştii ce îşi doreşte sărbătoritul pentru care voiai să cumperi un cadou? Nu-i aşa că ai vrea ca gestul tău să ajungă drept la ţintă şi să te asiguri că oferi exact ceea ce are nevoie persoana dragă de lângă tine?

Cu Mongift poţi face asta, simplu, consultând lista de dorinţe a celor dragi. Rezervi cadoul lor şi apoi îl cumperi, oferindu-l fără să ştirbeşti cu nimic din bucuria actului de a dărui. Dacă darul este prea scump pentru tine, poţi colabora cu alţi prieteni şi să-l cumpăraţi împreună, pentru că pe Mongift te poţi conecta cu toţi prietenii ce doresc să cumpere un cadou pentru persoana sărbătorită. În acest mod socializezi, împlineşti dorinţe într-un mod distractiv si poţi vedea propriile tale visuri cum prind realitate.

Comentarii