Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Când pică Paștele ȋn 2016? - Mongift
Etichete:

Când pică Paștele ȋn 2016?

Ȋn 2016, Paștele ortodox se va sărbători pe 1 mai, iar cel catolic pe 27 martie. Dintre sărbătorile creștine din an, sărbătoarea Ȋnvierii Domnului este cea mai importantă pentru că ne reamintește că există mereu șansa unui nou ȋnceput și speranţa că, oricât de mult am greși sau ar greși ceilalţi faţă de noi, avem ȋn orice clipă opţiunea de a alege dragostea și iertarea.

Supranumită “Sărbătoarea Mântuirii”, aniversarea zilei ȋn care Dumnezeu a ales să devină om, să se lase rănit, trădat și ucis de oameni și pentru oameni este o bună ocazie pentru un “inventar” al conștiinţei, dar mai ales un ȋndemn, repetat an de an, de a-i urma exemplul dându-le celor din jur, mai mult sau mai puţin apropiaţi, mai multă atenţie, ȋndăduinţă, răbdare și dragoste.

Familia este, firește, pe primul loc ȋn sfera relaţiilor semnificative pentru fiecare dintre noi, iar butada “nicăieri nu-i ca acasă” nu e niciodată atât de des folosită cum este ȋn preajma marilor sărbători creștine. Din păcate ȋnsă, ritmul aberant de alert al vieţii urbane, cheltuielile suplimentare și oboseala pe care le aduce după el, ne ȋmpiedică uneori să fim realmente apropiaţi de cei apropiaţi.

Te invităm ca anul acesta, să ȋncepi pregătirea de Paște cu o nouă tradiţie personală, una ȋn care cei dragi ţie nu se ȋndoiesc că-ţi sunt dragi. Ȋn loc să uiţi să le cumperi cadouri sau să le cumperi ce apuci, cu o seară ȋnainte, fă-ţi puţin timp și arată-le cât de mult contează pentru tine.

Mongift.ro este o comunitate online, apărută recent, care te ajută să ȋmplinești dorinţelor familiei și prietenilor tăi, exact așa cum le-au formulat chiar ei. Tot ce ai de făcut este să te ȋnregistrezi și apoi să le trimiţi invitaţia pentru Mongift. Asigură-te că au primit-o, ca să nu se rătăcească printre alte mesaje sau să intre la spam.

Pe Mongift, fiecare dintre voi poate crea liste de cadouri preferate – incluzând linkuri la produsele sau serviciile de care au nevoie sau pe care și le doresc – și le poate ȋmpărtăși cu tine, cu toată familia sau cu prietenii, după preferinţă. De asemenea, ȋși poate planifica evenimentele la care intenţionează să participe și poate trimite invitaţii, exact ca pe Facebook. Cu mica – mare diferenţă că aici aveţi intimitate!

Te așteptăm pe mongift.ro să afli singur cât de ușor e să faci cadouri de Paște sau ȋn orice altă ocazie de sărbătoare, dacă ȋi ţii pe cei dragi acolo unde e locul lor – aproape de tine!

Comentarii