Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cadouri pentru echipa ta - MonGift
Etichete:

Cadouri pentru echipa ta

Ești manager și vrei să crești ȋn ochii echipei tale? Ești patron și ai vrea să creezi o atmosferă bună printre angajaţii tăi. Mongift ȋţi permite acum să le dai liber la dorinţe oamenilor tăi și să le ȋndeplinești așteptările ȋntr-un mod special ȋn care primele sau tichetele cadou nu pot s-o facă.

Platforma Mongift este un site complet gratuit care conectează prieteni din toate categoriile care ȋși creează conturi, bifează ȋn calendar evenimentele importante pentru ei și ȋși completează liste cu dorinţe. Atunci când e ziua de naștere a unuia dintre ei sau când ȋși sărbătorește un alt eveniment important, de Crăciun, de Paște sau de ziua numelui, prietenii au ocazia să ȋi cumpere cadoul din lista de dorinţe și să-i facă astfel o bucurie pe care o ȋmpărtășesc ȋmpreună.

Acum poţi intra chiar tu ȋn joc și ȋi poţi invita pe angajaţii tăi să-și facă liste cu dorinţe pe Mongift. Este antrenant, este interactiv și va fi o amintire plăcută pentru toată lumea, ȋn vreme ce tu vei fi ȋn centrul acestei amintiri. Ca nimeni să nu se supere, și ca tu să poţi susţine efortul financiar necesar pentru a le face cadoul dorit tuturor, poţi seta o limită de buget ȋn care fiecare să se ȋncadreze, apoi poţi ȋncepe să le livrezi bucurie.

Mongift este o soluţie ingenioasă de fidelizare a angajaţilor și un excelent instrument pentru a crea o reţea de prieteni. Site-ul interactiv permite colegilor de birou să primească și să ofere cadouri, ȋnvăţând mai multe unii despre alţii și creând legături interumane autentice.

Nu există o trăsătură mai definitorie pentru oameni decăt capacitatea de a exprima generozitatea, iar Mongift exact asta face: trezește plăcerea de a dărui și de a fi generos, creând legături de prietenie autentică ȋntre oameni, clădind echipe solide și colegi care se respectă și se ajută la birou și ȋn viaţa de zi cu zi.

Intră chiar acum pe Mongift și verifică toate facilităţile complet gratuite pe care le punem la dispoziţie. Poţi fi chiar acum mult mai mult decât un șef sau un patron, poţi fi prietenul angajaţilor tăi.

Comentarii