Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Afla ce cadouri isi doresc prietenii tai
Etichete:

Afla ce cadouri isi doresc prietenii tai

De fiecare dată când se apropie ziua de naștere a unui prieten, o petrecere sau o nuntă, toată lumea începe să se agite. Gașca voastră se pricepe cel mai bine la distracţii, dar când vine vorba de cumpărat cadouri, ori vă blocaţi ori vă lansaţi în dezbateri infinite. Pentru care, bineînţeles, de cele mai multe ori, nu mai aveţi timp pentru că ziua cea mare se apropie în mare viteză. Și cu cât se apropie, cu atât sunteţi mai nehotărâţi. Un milion de magazine online și de site-uri de cadouri, zeci de păreri și discuţii, dar niciun loc care să aducă la un loc dorinţele, nevoile și așteptările celor dragi.

mongift.ro este capătul goanei după cadou, agitaţiei și temerilor care apar de fiecare dată când ești nevoit să faci o alegere despre care nu ai cum să știi sigur că e cea mai potrivită.

Mai ţii minte canapeaua din serialul Friends, în care se tolăneau Ross, Joey, Monica, Rachel și Chandler și își împărtășeau tristeţile și bucuriile? Nu-i așa că ţi-ai dorit și tu un astfel de loc în care să îţi poţi regăsi mereu prietenii? Mongift e canapeaua ta virtuală, aici poţi să afli de la apropiaţii tăi cele mai intime detalii despre ce le lipsește, ce-și propun să sărbătorească și ce-și doresc cel mai mult!

Discreţia, trăsătura aceea dealtfel frumoasă, dar care te-a împiedicat mereu să spui direct „îmi doresc un smartphone nou” sau „aș vrea un abonament la o sală de fitness”, la fel cum i-a oprit pe iubitul și prietenii tăi să te întrebe fără jenă ce cadou ai vrea de ziua ta sau de Valentine’s Day, devine amica voastră intimă pe Mongift.

Mongift ţine minte toate nevoile și dorinţele voastre și vă ajută să vă cunoașteţi mai bine! Pe Mongift vei găsi lista de dorinţe a celor dragi, calendarul evenimentelor și petrecerile la care ești invitat și carduri cadou pentru femei și bărbaţi – electronice, haine, accesorii, produse și servicii de înfrumuseţare și welness, haine, accesorii, bilete la cele mai tari filme și concerte. Spune-ne ce-ti dorești și noi facem să se întâmple!

Intră acum în cea mai intimă comunitate online, creează-ţi lista de preferinţe pentru cadouri și invită-i pe prietenii tăi să ţi se alăture! Niciodată n-a fost mai ușor să le afli dorinţele și să le împlinești. Oferă-le întocmai cadourile pe care le așteaptă!

Comentarii