Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Adevaratele cadouri personalizate vin de la Mongift
Etichete:

Adevăratele cadouri personalizate vin de la Mongift

Obiectele personalizate pot fi o soluţie atunci când ești în pană de idei de cadouri. Găsești un mesaj amuzant sau motivaţional, cauţi un centru care se ocupă cu inscripţionări, alegi o cană sau un tricou și peste două, trei zile e gata! Nu ţi se pare cam complicat? Ești sigur că asta vrei să dăruiești?

Cadourile personalizate au, până la urmă, o valoare simbolică. Poate sărbătorita /-ul nu e genul de persoană care apreciază simbolurile și consideră că “gestul contează”. Poate că e mai degrabă o persoană pragmatică și directă pentru care e important să fie consultat înainte să primească cine știe ce bazaconie și ca darul primit să aibă o utilitate imediată.

Oricum ar fi prietenii tăi, jucăuși, serioși, iubitori de sport, pasionaţi de concerte, dornici de răsfăţ sau visători, mongift.ro te ajută să le împlinești dorinţele așa cum au fost exprimate chiar de ei. Pentru că adevăratul cadou personalizat trebuie să fie ales chiar de cel sau cea care-l va primi!

Vino acum pe Mongift și fă-ţi cont în doi timpi și trei clicuri și, neapărat, invită-ţi familia, prietenii și colegii să ţi se alăture. Pe Mongift fiecare dintre voi își poate alege singur exact acele lucruri de care are nevoie sau pe care și le dorește și să le adauge în lista proprie de preferinţe.

De ziua lui, de sărbători, cu ocazia nunţii sau când își serbează onomastica, singurul lucru pe care îl vei avea de făcut este intri în contul tău de pe Mongift și să alegi din lista prietenului tău unul sau mai multe dintre acele cadouri pe care și le-a selectat chiar el. Ce poate fi mai ușor de atât? Să și le plătească singur. Dar să nu exagerăm! Plata o faci ușor pe Mongift, imediat după ce te-ai hotărât ce dorinţă vrei să-i împlinești.

E suficient că Mongift vă scapă pentru totdeauna de incertitudinile și frustrările care vă fac să pierdeţi ore preţioase prin malluri și magazine sau să căutaţi pe net idei de cadouri – de parcă Google ar putea ști vreodată la fel de bine ca tine ce-ţi dorești.

În plus și pentru că vrem să te scăpăm de cât mai multe griji, în contul tău de pe Mongift vei putea să îţi adaugi – într-un calendar personalizat chiar de tine – evenimentele și petrecerile la care vrei să participi împreună cu cei dragi.

Comentarii