Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
5 ponturi să duci la bun sfârșit obiectivele pe 2016! - MonGift
Etichete:

5 ponturi să duci la bun sfârșit obiectivele pe 2016!

“Nu lăsa pe mâine ce poţi face astăzi!” ne ȋnvaţă un vechi proverb românesc, cel mai probabil pentru că procrastinarea are propria istorie. Ȋn ciuda ȋndemnului, adeseori punem ȋn practică mai degrabă “nu lăsa pe astăzi ce poţi face mâine”. La fel facem și cu obiectivele de an nou, care par ușor de ȋndeplinit când le stabilim, dar pe măsură ce trece timpul parcă devin din ce ȋn ce dificil de realizat.

Cea mai ușoară metodă de a realiza ce-ţi propui sunt “pașii de copil”.

  1. Planurile pe termen lung ne pot părea copleșitoare, ȋnsă dacă le ȋmpărţim ȋn sarcini mai mici, viziunea se schimbă radical. Ţintește să ai mici succese ȋn fiecare zi.
  2. Creează-ţi o “piramidă a intenţiilor” pentru o săptămână, o lună sau ȋntregul an. Ȋncepe de sus cu chestiuni mai ușor de rezolvat, apoi “coboară” către baza piramidei la lucrurile mai complicate.
  3. Ţine cont de fiecare realizare, oricât de mică. Să te lauzi singur poate fi puţin jenant când există audienţă, ȋnsă dacă ȋţi faci un “jurnal de bord” ȋn care vei bifa zilnic chestiunile rezovate, n-o să se supere nimeni. Dimpotrivă, ȋţi va da o energie fantastică pentru ziua următoare.
  4. Dacă te știi uituc, pune-ţi stickere colorate cu notiţe pe oglindă, ȋn bucătărie – oriunde petreci mult timp. Printre ele să strecori neapărat și ȋncurajări!
  5. Sărbătorește cu cineva drag ori de câte ori ai o reușită. Asta te va ajuta să marchezi “borna” atinsă și te va ȋncuraja să pornești fără ezitări sau temeri spre următoarea.

Și, nu ȋn ultimul rând, planifică-ţi din timp evenimentele importante! Un instrument foarte bun de management al activităţilor și planurilor tale este mongift.ro. Ȋn pagina de profil poţi crea un calendar de evenimente și poţi trimite invitaţii prietenilor și familiei.

Mongift e ușor de folosit pentru că-ţi permite să te ȋnregistrezi cu Facebook și te ajută nu doar să-ţi administrezi mai eficient timpul, ci și să fii mereu la curent cu lista de evenimente la care participi alături de cei dragi ţie.

Ȋn plus faţă de alte aplicaţii sau instrumente online, pe mongift.ro fiecare utilizator poate să-și includă ȋn profil și liste de cadouri preferate populate cu linkuri către produsele sau serviciile pe care și le dorește.

Fă primii pași către obiective ȋmplinite pe 2016! Mongift te ușurează de grija aniversărilor pe care niciodată nu le ţii minte și a cadourilor potrivite, ca să te poţi ocupa liniștit de ceea ce contează pentru tine!

Comentarii