Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Indrazneste sa-ti spui dorintele pe Mongift!
Etichete:

Îndrăznește să-ţi spui dorinţele pe Mongift!

Probabil că te-ai jenat mereu atunci când se apropia ziua ta de naștere și un apropiat încerca să te tragă de limbă ca să afle ce cadouri îţi dorești. Pe de o parte, în asemenea situaţii ne simţim stingheriţi să spunem ce ne dorim, dar parcă am vrea și ca prietenii noștri să ghicească exact ce ne dorim (iar dacă nu o fac,  există mereu o umbră de deamăgire atunci când deschidem cadoul „surpriza”).

Acest gen de cadouri „regizate” sau „surprize” care ne dezamăgesc sunt mereu o sursă de frustrare și pentru sărbătorit și pentru cei care îl sărbătoresc. Să vedem deci ce se întâmplă dacă urmezi îndemnul nostru și îţi faci un cont rapid și gratuit pe Mongift.

Fie că te-a invitat un prieten sau ai auzit de noi din altă parte, primul pas e să inviţi pe Mongift toţi prietenii tăi care nu au încă un cont gratuit la noi. Apoi îţi marchezi în calendarul tău personal datele importante pentru tine, când aniversezi sau sărbătorești o zi importantă. Nu în cele din urmă, faci o listă cu acele lucruri pe care ţi-ar plăcea să le primești cadou.

Prietenii tăi fac la fel ca tine și astfel aflaţi datele importante pentru fiecare și cadourile visate de voi toţi. Dacă îndrăznești să-ţi spui dorinţele, Mongift te ajută să le vezi împlinite. Vei descoperi cum toată gașca ta de prieteni se mobilizează și îţi dăruiește un cadou valoros pe care poate nu ai fi avut cum să-l primești altfel. Și, dincolo de valoarea unui cadou, rămâne mereu sentimentul nepreţuit al lucrurilor frumoase făcute împreună.

Mongift e soluţia perfectă ca să oferi un cadou de la distanţă, să dăruiești exact ceea ce își dorește cel drag sau cea dragă, ori să fii tot timpul la curent cu zilele aniversare și cu dorinţele de cadouri ale prietenilor tăi, iar aceștia, la rândul lor să poată ști când sărbătorești ceva important și care sunt lucrurile pe care ţi le dorești.

Mongift e prietenie autentică, fără situaţii neplăcute, fără cadouri cumpărate neinspirat; vino pe site și redefinește modul în care dăruiești. Oferă-le prietenilor tăi o portiţă către dorinţele din inima ta și află și tu chiar de la ei cum să le împlinești așteptările. Pentru că pe Mongift ne bucurăm mereu împreună!

Comentarii