Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift - surpriza cadoului mult dorit!
Etichete:

Mongift – surpriza cadoului mult dorit!

Se spune că bucuria de a dărui este mai mare decât cea de a primi și se spune așa din motive bine întemeiate – niciun cadou pe care îl primești nu poate fi mai preţios decât emoţia și bucuria pe care le vezi pe chipul prietenei sau iubitei atunci când descoperă cadoul pe care și-l dorea cel mai mult.

Dar prin ce chinuri și prin câte frământări trebuie să treci până ajungi la momentul acela magic! Dacă ajungi! Câte investigaţii și incertitudini! Deși o cunoști foarte bine, aproape că ţi-e teamă să-i faci mai faci cadouri, dar nici bani nu i-ai da, ca să scapi de-o grijă. E jenant, impersonal… și dacă sunt prea puţini? Ai auzit-o nu o dată nemulţumită că a primit de ziua ei nu știu ce bluză bordeaux (eu nu port niciodată culoarea asta!) sau pijamale (păi ce, e mama?! cum să-mi ia pijamale?).

mongift.ro pune punct căutărilor și ezitărilor tale și îţi aduce la câteva clicuri distanţă momentul de intensă bucurie pe care vrei să-l împărtășești cu ea atunci când îi faci un cadou! Lucrurile pe care crezi tu că și le dorește și ce așteaptă ea de la tine sunt cel mai adesea foarte diferite. Nu și pe Mongift, care a fost creat ca să transporte între voi cele mai bune idei de cadouri și să vă ajute să faceţi din răsfăţ un binemeritat obicei.

Zilele irosite cu turneuri obositoare în malluri și magazine s-au încheiat. Acum poţi dărui persoanei dragi cadouri personalizate chiar de ea – pentru că le alege chiar ea, iar tu doar le plătești. Cu Mongift dăruiești cu ușurinţă, prin cardul cadou, tot ce îţi trece prin minte, de la cine romantice și bilete la film, la pantofi, haine, accesorii vestimentare cele mai noi gadgeturi și echipamente IT.

Mongift e mai mult decât locul în care poţi să găsești aproape orice cadou, e și memoria tuturor nevoilor și dorinţelor tale și ale apropiaţilor tăi. Știe exact ce-ţi dorești, nu te judecă, nu face sugestii și nici cadouri aberante și îţi lasă mult timp liber ca să te bucuri de viaţă. E aproape de tine, e smart și e gratis.

Vino acum în comunitatea Mongift și fă celor dragi surpriza cadoului perfect! Invită-ţi prietenii apropiaţi să se înscrie și împărtășiţi-vă cele mai actuale așteptări, planuri de sărbătoare și dorinţe în lista de cadouri preferate și în calendarul personalizat al evenimentelor.

Comentarii