Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift, reteaua de secrete impartasite!
Etichete:

Mongift, reţeaua de secrete împărtășite!

Fiecare aniversare, fiecare job nou al unui prieten, fiecare petrecere de Crăciun te apropie și mai mult de oamenii care-ţi sunt dragi. Aveţi atâtea amintiri faine împreună și puţine sunt acele lucruri pe care să nu le știţi unii despre ceilalţi. Pentru că, nu-i așa, prietenul la nevoie iese cu tine la o bere.

Vă leagă ani de zile de prietenie, peripeţii de făcut un film după ele și nopţi în șir de distracţii de care vă aduceţi aminte ca de-o a doua copilărie, una parcă și mai plină de aventuri decât prima. Atunci de ce vă comportaţi ca niște hoţi prinși în fapt când sunteţi întrebaţi “ce vrei de ziua ta”? Ce-i aia “sănătate”? Sănătate au avut și nefericiţii de pe Titanic, iar acum le poţi număra toate vertebrele sănătoase pe fundul mării. Super, nu? Deci, ce ziceai că vrei de ziua ta?

Spune cu voce tare pe Mongift.ro! Te înscrii în câteva minute și tot cam atât îţi ia să-ţi chemi prietenii alături de tine. În pagina de profil poţi face o listă a cadourilor preferate, dar și una cu petrecerile tale! Împărtășește-o cu prietenii și – tana! – nu vei mai primi niciodată tâmpenii inutile pe care le înfunzi în debara ca să uiţi că există și de la cine le-ai primit.

Mongift duce prietenia voastră la următorul nivel – acela la care nu mai daţi din colţ în colţ, pentru că vă e rușine să le daţi idei de cadouri. Secretele cele mai importante le păstraţi pentru voi, dar dorinţele ni le puteţi încredinţa fără nicio reţinere. Mongift vă asigură că, pe oricine și orice urmează să sărbătoriţi, veţi găsi aici cadouri inspirate chiar de cei dragi vouă.

Pentru orice moment sau prieten special, pe Mongift vei găsi informaţii preţioase direct de la sursă și poţi dărui cu ușurinţă cadouri pentru femei, bărbaţi și pentru ocazii deosebite. Cardurile valorice sunt calea cea mai simplă de-a face o bucurie unui prieten sau cuiva din familie, fie că-și dorește un abonament la spa, pantofi cu toc sau bilete la film.

Vino acum să te înscrii pe Mongift! Nu uita să-i inviţi în reţeaua secretelor împărtășite pe toţi cei apropiaţi – mai mulţi prieteni, mai multe dorinţe împlinite!

Comentarii