Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift este mentalistul tau personal!
Etichete:

Mongift este mentalistul tău personal!

Cât de plăcut e sentimentul pe care îl ai atunci când primești un cadou pe care ţi-l doreai de multă vreme, însă neglijasei sau uitasei să-l treci pe o listă imaginară și aproape că uitasei că ai nevoie de el. Se întâmplă atunci să-l întrebi pe cel care ţi-a făcut darul – dar de unde știai, cum, cine ţi-a zis?, iar el va răspunde, chicotind încântat, eh, mi-a șoptit o păsărică!

Ce bine ar fi să existe în permanenţă în preajma ta o astfel de păsărică, o zână bună, un neghiniţă, un mentalist care să circule între tine, familia și prietenii tăi și să culeagă dorinţele voastre, să le ţină minte și să le ducă la cine trebuie atunci când se apropie o zi specială, o aniversare sau sărbătorile. Ai scăpa de toate îndoielile, de orele petrecute prin magazine absurd de aglomerate și, în loc să te agiţi de parcă ești în faţa vreunui examen crucial, ai sta liniștit la o cafea.

E infantil să-ti dorești un mentalist doar al tău? Noi credem că e absolut normal. Am depășit demult era în care oamenii își pierdeau ani din viaţă călătorind ca să-și împlinească dorinţele, vezi cazul încăpăţânatului și infinitului Brâncuși. Există acum, la un www distanţă, orice îţi dorești. Dar parcă tot lipsește ceva esenţial.

O echipă de zâne bune cunoscătoare de limbi cibernetice a creat mongift.ro, în timp  tu visai cu ochii deschiși, pentru ca tu să poţi visa în continuare și să irosești cât mai puţin timp căutând pe net, prin sute de siteuri și articole, până la exasperare, cadouri pentru femei, bărbaţi, mătuși, vecini sau nou-născuţi.

Mongift este mentalistul tău personal. Intri pe site, îţi faci rapid cont și îi inviţi, cu șiretenie, dar cu cele mai nobile intenţii, pe toţi cei dragi ţie să ţi se alăture. În pagina de profil, fiecare dintre voi își poate crea o listă cu preferinţele de cadouri, precum și un calendar al ocaziilor de sărbătoare pe care și le planifică.

Mongift îţi dă nu doar idei de cadouri direct de la oamenii pe care-I iubești, ci și ocazia să le cumperi exact acele lucruri de care au nevoie și pe care ei înșiși le-au ales – haine, încălţăminte și accesorii, bilete la cele mai noi filme și concerte, produse IT sau servicii de înfrumuseţare. Tu doar faci clic și – Ding!, ai împlinit o dorinţă! Magic, nu-i așa?

„Dar de unde știi, cine ţi-a zis?” „Mongift!”

Comentarii