Etichete:

Mongift e asistentul tău pentru distracţie și dorinţe împlinite!

Nenumărate aplicaţii sau funcţii dedicate de pe computer, smart TV, email, smartphone, sau reţele sociale ne ajută acum să ne admistrăm mai ușor timpul, să aflăm noutăţi despre apropiaţii noștri, să ne facem din câteva clicuri un program pentru vacanţă sau weekend și să ne invităm prietenii la petreceri, filme și concerte.

Printre ele nu s-a ivit însă un “asistent al evenimentelor fericite”, un “prieten” virtual care să ţină minte pentru tine și să-ţi aducă aminte toate zilele de naștere de peste an, datele nunţilor de vara viitoare, ale onomasticilor și petrecerilor de casă nouă și, cea mai mare bătaie de cap, dorinţele nerostite ale fiecăruia dintre prietenii și apropiaţii tăi.

Mongift e exact “prietenul” pe care-l așteptai de multă vreme și care la nevoie se cunoaște. Intră acum pe mongift.ro și fă-ţi cont în câteva minute și invită-ţi familia și pe toţi cei dragi să facă același lucru.

In pagina personală de profil, fiecare dintre voi va putea crea o listă cu cadouri preferate, alese chiar de el de pe Mongift, dar și un calendar personalizat al evenimentelor fericite pe care-și propune să le petreacă alături de familie și prieteni. Informaţiile despre preferinţele tale le poţi împărtăși oricând cu cei dragi.

Pentru lista ta de cadouri, Mongift îţi pune la îndemână electronice și gadgeturi, cosmetice, haine și accesorii sau relaxare la spa, o seară la restaurant sau bilete la teatru, cinema ori concerte. Ne vom asigura mereu că tu și prietenii tăi veţi putea să alegeţi din portofoliul Mongift toate acele lucruri care vă aduc bucurie.

Fie că urmează nunta unui prieten, petrecerea burlacilor, un botez sau aniversarea surorii tale, vei putea să te pregătești din timp și să le dăruiești exact acele lucruri de care au nevoie sau pe care și le doresc, pentru că Mongift îţi dă idei de cadouri direct de la sursă.

Nu aștepta până în ultima zi, pentru că știi deja că cu cât trece timpul cu atât de vei mai stresat și neinspirat și riști să cumperi ceva doar ca să scapi de o grijă. Intră acum pe Mongift și fă-l asistentul tău pentru cadouri și evenimente fericite! E smart, e gratis și mereu aproape de tine!

Comentarii