Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cele mai tari petreceri le incepi pe Mongift.ro!
Etichete:

Cele mai tari petreceri le începi pe Mongift.ro!

Prietenii tăi sunt cea de-a doua familie din viaţa ta, uneori chiar mai apropiată decât familia în care te-ai născut. Lor le poţi împărtăși orice, fără să fii jenat și fără să-ţi fie teamă că-i vei dezamăgi. Alături de ei petreci cele mai preţioase clipe, pentru că alături de ei poţi fi tu însuţi până la capăt, poţi face toate lucrurile pe care ţi le dorești. Chiar și când lucrurile pe care ţi le dorești par infantile sau cvasi – sinucigașe – să te urci pe un bloc și să urli „Fuck you, omenire!” sau să bei până uiţi unde stai.

Cele mai faine petreceri, cele pe care nu le vei uita și despre care îţi aduci mereu aminte retrăindu-le cu aceeași intensitate nu le-ai făcut cu mama, ci cu gașca. Tot ce I s-a întâmplat fiecăruia dintre voi, absolvirea liceului, prima dezamăgire în dragoste, prima mașină, sărbători, amenzi sau zile oarecare au fost pretexte să creaţi noi amintiri.

Cele mai faine petreceri încep de acum pe Mongift.ro! Pentru că indiferent ce motive de bucurie ai – ziua de salariu sau ziua iubitei tale – pe Mongift te poţi întâlni oricând cu prietenii ca să pui la cale cel mai tare party ever!

Acum, serios, nu te exasperează discuţiile de grup de pe messenger în care ar trebui să vorbiţi despre ziua lui cutăreasca, ce cadou îi luaţi, dar până la urmă nu mai înţelegi nimic, fiindcă linkurile cu idei de cadouri s-au învălmășit cu glumiţe, emoticoane și „ce nașpa e afară!”? Normal că te exasperează!

Pe Mongift toate astea sunt istorie antică. Intră, fă-ţi repede cont și invită-ţi prietenii să facă același lucru. În pagina de profil, fiecare dintre voi își poate crea o listă de cadouri preferate, grupuri de prieteni câte vrea și un calendar al petrecerilor, aniversărilor și vacanţelor pe care plănuiţi să le petreceţi împreună. Aici le aveţi pe toate la un loc – prietenii tăi, planurile, dorinţele lor și un spaţiu doar al vostru!

Spre deosebire de Facebook, unde informaţia postată este publică (nu vrei să știi cât de publică, sau dacă vrei neapărat caută pe net Edward Snowden), pe Mongift ai toată intimitatea pe care o ai la tine acasă.

Mai concret, să zicem că vine ziua ta. Creezi un eveniment și le trimiţi prietenilor tăi invitaţii. Apoi (dacă nu ai făcut deja asta) cauţi pe net acele cadouri pe care ţi-ai dori să le primești – fie că vorbim de un citybreak la Praga, de un rottweiller sau de un smartphone – și pui linkurile în wishlist. Prietenii tăi au acces la lista ta și pot decide separat sau împreună ce vor să-ti dăruiască. Ta-naaa! O dată scăpaţi de grija cadoului, ei, iar tu de „surprize” nedorite, vă rămâne doar să petreceţi cum știţi voi mai bine!

Ce mai aștepţi? Hai acum pe Mongift împreună cu prietenii tăi în gașca celor care împlinesc dorinţe!

Comentarii