Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cadouri de Mos Craciun tot anul - Mongift
Etichete:

Cadouri de Mos Craciun tot anul – Mongift

Cine zice că scrisorile pentru Moș Crăciun le scriu doar copiii ȋn vacanţa de iarnă? Acum toată lumea are liber la dorinţe pe Mongift.ro, cea ma tare reţea de prieteni care dăruiesc și primesc ȋn cel mai simplu mod de a ȋmplini dorinţe. Noi am găsit soluţia la cadourile care dau bătăi de cap, după care alergi pe ultima sută de metri sau pe care le cumperi din obligaţie, deși știi că nu folosesc la nimic celui care le primește.

Să fim sinceri, oricât de mult ţi-ar plăcea ca prietenii tăi să-ţi ghicească gândurile, nimeni nu știe mai bine decât tine ceea ce ȋţi dorești (iar ȋn cazul prietenilor tăi, reciproca e valabilă).

Mongift.ro este platforma 100% gratuită ȋn care prietenii se loghează cu adresa de email și o parole, ȋși completează ȋn calendar evenimentele importante (zile de naștere, sărbători, evenimente personale,etc.), creează liste cu dorinţe ȋntr-un mediu interactiv, și apoi și le ȋmplinesc unii altora.

Da, e fix ca și cum i-ai scrie lui Moș Crăciun, doar că acum poţi face asta tot anul și poţi ca tu la rândul tău să fii Moș Crăciun pentru cineva drag. Fie că e vorba de părinţii, fraţii tăi, soţul/soţia, prietenii apropiaţi sau colegii de la școală ori de la serviciu, Mongift ȋţi permite să inviţi rapid toată lista de prieteni de pe Facebook sau din contactele tale și să vă bucuraţi ȋmpreună de bucuriile de a vă dărui cadouri unii altora.

E fix ca acel Secret Santa care se practică mai nou la companii, doar că acum fiecare spune deschis ce dorește iar la final amândouă părţile au de câștigat: cel ce primește cadoul se bucură de lucrul pe care și l-a dorit, iar cel care dăruiește o face ȋntr-un mod facil, confortabil, știind că ȋndeplinește exact dorinţa persoanei dragi de lângă el.

Mongift nu percepe taxe deschise ori ascunse, sau costuri de vreun fel membrilor de pe platforma noastră de prieteni. Site-ul se autosusţine prin promovarea furnizorilor de cadouri de toate tipurile și scopul nostru este să generăm o experienţă mai autentică decât prietenia pe Facebook. Mongift redefinește prietenia autentică, ȋn care toţi se adună pentru unul și Mongift stă alături de voi toţi!

Comentarii