Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cadouri de Crăciun pentru cei dragi - MonGift
Etichete:

Cadouri de Crăciun pentru cei dragi

Sărbătoarea creştină a Naşterii Domnului (Crăciunul în termeni mai familiari) este una dintre cele mai îndrăgite pentru că are în centrul ei familia şi bucuria de a retrăi, de fiecare dată, acele sentimente care sunt strâns legate de ideea de familie – siguranţă, protecţie şi dragoste necondiţionată.

Obiceiul de a dărui cadouri de Crăciun îşi are originea în gestul făcut de cei trei magi care au întâmpinat venirea pe lume a lui Iisus cu aur, smirnă şi tămâie. În fiecare an, repetăm la rândul nostru gestul magilor pentru a ne reaminti că dragostea este prima înainte de toate şi că nu există bucurie mai mare decât aceea de a aduce bucurie.

Pentru femei, de Crăciun, putem alege cadou un set de creme şi loţiuni hidratante, alături de o bijuterie, iar pentru bărbaţi fular şi mănuşi moi şi călduroase. Copiii se vor bucura cel mai mult de dulciuri şi de jocurile de orice fel, iar pentru cei care iubesc lecturile, o carte de povestiri e perfectă.

Cadourile de Crăciun cele mai potrivite sunt însă lucrurile despre care ştim că le sunt dragi şi de folos celor dragi nouă. De aceea, cel mai bine e să ne pregătim din timp şi să „tragem cu urechea” la dorinţele şi nevoile lor. Şi pentru că s-ar putea ca, luaţi pe nepregătite, să nu poată răspunde repede unei întrebări directe, îi poţi lua cu uşurelul invitându-i pe Mongift.ro.

Pe Mongift fiecare dintre apropiaţii tăi îşi poate face în tihnă şi din timp liste cu cadourile pe care-şi doreşte să le primească, indiferent în ce constau ele sau de unde provin. Tot ce are de făcut e să le caute pe internet şi să adauge linkurile în listă. Tot ce ai tu de făcut e să tragi cu ochiul la listele lor de cadouri de Crăciun şi să le dăruieşti exact ce îşi doresc.

Poţi face asta cu orice altă ocazie specială şi poţi şi să-ţi planifici din timp evenimentele şi sărbătorile pe care le vei petrece alături de ei, în calendarul personalizat din pagina ta de profil Mongift.

Poate vestea despre Mongift a venit cu puţină întărziere pentru tine, dar cu şi de cei dragi te poţi bucura oricând de acum înainte, iar Mongift va fi mereu alături de voi ca să vă ajute să împliniţi dorinţele cu uşurinţă!

Comentarii