Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Tutorial - ce sa cumperi cadou pentru tipa de la resurse umane!
Etichete:

Tutorial – ce să cumperi cadou pentru tipa de la resurse umane!

Există ceva mai greu decât să alegi cadoul potrivit pentru mama sau iubita ta? Există ceva care să poată conţine și exprima satisfăcător dragostea și aprecierea pe care le-o porţi? Dacă ai bătăi de cap atunci când cumperi un cadou cuiva pe care-l știi de o viaţă, ce te faci de ziua șefului sau la nunta contabilei sau când naște tipa de la resurse umane care parcă abia ieri intrase în maternal? De unde să știi tu ce-și doresc sau de ce au mai mare nevoie?

Până la urmă nici nu e treaba ta să fii la curent cu ce sport practică șeful, ce brand de electrocasnice preferă contabila sau în ce culoare ar vrea tipa de la resurse umane să-și îmbrace copilul. Dacă e să fii sincer până la capăt, nici nu-ţi amintești foarte clar, era băiat sau fată? Bebelușii sunt toţi la fel.

Mongift te scapă de stres și de incertitudini, pentru că îţi dă idei de cadouri direct de la sursă. Ce poate fi mai ușor de-atât? Poate să le citești gândurile. Păi exact asta vei face, la propriu, vei citi negru pe alb gândurile și dorinţele lor! Te invităm cu drag să faci parte din comunitatea celor care dăruiesc cele mai faine cadouri, simplu ca bună ziua!

În loc să pierzi timpul – despre răbdare ce să mai zicem – întrebând amicii neinspiraţi ce cadou pentru iubita e cel mai potrivit de Valentine, intră acum pe mongift.ro. Creează-ţi simplu și rapid un profil, apoi invită-ţi apropiaţii și colegii să ţi se alăture – nu uita de șeful, știi doar că el nu te uită niciodată, mai ales la deadline-uri.

Pe Mongift îţi poţi crea o listă de cadouri preferate, dar și mai important, ai acces instantaneu și gratuit, la listele tuturor celor care sunt importanţi pentru tine – familia, prietenii și colegii tăi (da, bine, cu tot cu șef) și poţi să le dăruiești din câteva clicuri exact acele cadouri pe care ei înșiși le-au ales!

Calendarul de evenimente personalizat de tine pe mongift.ro te ajută să-ţi administrezi mai ușor planurile de viitor și să cumperi din timp un card cadou pentru cei pe care urmează să-i sărbătorești. Indiferent ce cumperi, cadouri pentru femei sau pentru bărbaţi, pe Mongift ai totul la îndemână și te întâlnești la fix cu dorinţele prietenilor tăi! Dacă nu-l inviţi și pe șeful, noi nu ne supărăm, numai el să nu se supere!

Comentarii