Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Se apropie 1 și 8 martie și ȋncă nu știi ce cadou să-i cumperi?
Etichete:

Se apropie 1 și 8 martie și încă nu știi ce cadou să-i cumperi?

Mongift.ro e spaţiul în care poţi afla chiar de la ea ce nevoi are, cum, unde și cu ce ar vrea să fie răsfăţată. Intră acum pe Mongift și înregistrează-te cu Facebook sau cu adresa de email și apoi trimite-i o invitaţie. Dacă cumva nu răspunde repede, bate-o la cap așa cum face și ea când uiţi să duci hainele de iarnă la curăţat sau să cumperi apă plată.

Mongift e comunitatea celor care fac cadouri cu lejeritate, fără frica de-a da cu bâta-n baltă, fără ezitări și frământări și, mai ales, fără să pierzi timp preţios încercând să afli de la ea ce vrea (nici ea nu știe prea bine) sau alergând prin mall și magazine în căutarea unui cadou perfect care pare să se ascundă de tine ca o fată morgana.

Fii băiat deștept și las-o pe ea să decidă. Pe Mongift își poate crea liste de cadouri personalizate pentru grupuri de prieteni personalizate tot de ea. În plus, ori de câte ori veţi avea ceva de sărbătorit, se poate ocupa ea de trimis invitaţiile -tot pe Mongift, unde poate crea evenimente, exact ca pe Facebook.

Diferenţa semnificativă este că pe Mongift, vei avea, alături de prietenii voștri, acces liber și gratuit la idei de cadouri sugerate chiar de ea, fie că își dorește o bicicletă, o vacanţă la munte, un parfum scump sau o pisică. Pentru că Mongift nu își propune să îţi vândă un produs sau o gamă anume de produse sau servicii, ci să te ajute să împlinești dorinţe cât mai ușor.

Acum, înainte să scapi definitiv de grija cadourilor pentru femei, nu uita cele trei reguli pentru 1 sau 8 martie și orice altă zi importantă pentru ea. Prima sunt florile (exceptând cazul în care ţi-a spus clar că nu o impresionează), iar a doua bomboanele. Florile ar fi bine să fie roșii, iar bomboanele, de ciocolată fină: trufele belgiene sau bomboanele cu praline sunt o alegere potrivită.

Am lăsat, deliberat, regula cea mai importantă la sfârșit: spune-i că o iubești dis-de-dimineaţă. Dacă ești timid, poţi să-i trimiţi un mesaj sau să-i strecori un bileţel în buzunar – preferabilă e a doua variantă pentru că bileţelul îl poate păstra ca amintire.

Și dacă chiar vrei să faci un gest unic, dăruiește-i cadoul de 1 sau 8 martie în prezenţa mamei ei sau a unei prietene. Se va simţi iubită de două ori, pentru că lângă voi există încă un martor al iubirii tale.

Comentarii