Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift sarbatoreste zilnic cu cadouri Valentine's Day
Etichete:

Mongift sărbătorește zilnic cu cadouri Valentine’s Day

Simţi în aer că se apropie Valentine’s Day, parcă vine ceva, un miros de zambile roz și ciocolată neagră cu merișoare… De fapt nu în aer simţi chestia cu valentinul, tot ce e în jurul tău anunţă cu surle și trâmbiţe ziua de 14 februarie – magazinele, afișele din metrou, florăria și privirea aceea a ei pe care o cunoști prea bine, dar care ah, de-ai ști ce înseamnă, viaţa întreagă ar fi o zi de Valentine’s Day.

Mongift crede că ziua asta se poate întâmpla în orice zi vrei tu.  Să alegi un cadou pentru ea poate fi mai ușor decât să găsești în jumătate de ceas un mecanic meseriaș care să-ţi schimbe plăcuţele de frână.

Dragă Valentin, a venit timpul să nu te mai stresezi, ca în fiecare an, ca la fiecare onomastică, sărbătoare sau aniversare, încercând zadarnic să-ţi dai seama ce cadouri se găsesc ascunse în privirea aceea a ei sau uitându-te în dulap la rochii și poșete (ne scuzi) ca boul la poarta nouă, în căutarea unei soluţii salvatoare și bineînţeles inexistente.

Fii băiat deștept și las-o pe ea să-și bată capul cu ce și-ar dori cadou de Valentine sau cu orice altă ocazie specială. Cadourile pentru femei ar trebui alese de femei, nu? Fă-ţi cont pe Mongift și invit-o și pe ea să-și facă. E ca la mall, numai că de zece ori mai bine. Ea își va alege cu mâna ei exact ce cadouri vrea, nu contează că vorbim de parfumuri, genţi fashion, bilete la teatru sau ultimul smartphone, iar tu doar le plătești. Bonus Mongift pe viaţă – scapi de durerile de picioare și de momentele penibile în care stai în faţa magazinului ca un stâlp de telegraf așteptând-o să iasă – și ea nu mai iese!

Incă nu ţi-e clar? mongift.ro e locul în care ea poate să-și facă listă cu cadouri preferate în câteva minute (de fapt o să-i ia vreo jumătate de zi să se decidă, știm noi bine, dar asta nu ne privește). Tu trebuie doar să alegi cadoul pentru ea din listă și să apeși cu zâmbetul pe buze „trimite”. Mai simplu de atât e doar să-i spui c-o iubești!

O iubești, nu? Hai acum pe Mongift și împlinește-i dorinţele! Nu uita să-ţi inviţi și prietenii, pentru ca niciodată să nu te mai chinui cu „verde sau roșie” „cravată sau butoni”, „pilotă sau filtru de cafea”. Mongift e prietenul vostru în orice moment de sărbătoare. Voi ne scrieţi ce vă doriţi și noi vă livrăm bucurie!

Comentarii