Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift.ro este noua ta secretara personala!
Etichete:

Mongift.ro este noua ta secretara personală!

Probabil că ai deja o secretară și bănuim că e și pricepută la câte ȋn lună și-n stele, altfel nu ai fi ales-o. Noi credem ȋnsă că pentru cadourile corporate, cadouri pe care le faci de sărbători partenerilor tăi de business meriţi un ajutor ȋn plus, mai ales că această nouă “secretară”, n-o să crezi, știe mai multe ca a ta. Iar dacă nu ai o secretară, cu atât mai bine.

Lumea cadourilor corporate a cam ȋnceput să lâncezească și, mai toate companiile, de câţiva ani s-au plafonat ȋn ideile lor “creative” și oferă partenerilor de afaceri cam aceleași lucruri: un pachet cu două sticle de vin, o sticlă de whisky și două pahare, un coș cu ciocolată, cozonac și un vin, ȋn general bunătăţi perisabile pregătite cu mai mult sau mai puţin stil, ȋn funcţie de buget.

Nu sunt chiar rele, că doar “nu costă nimic” (oamenii de afaceri știu că, de fapt, “nimic” nu e niciodată gratis), ȋnsă sunt prea multe și la fel. Pentru cel care le primește e un deja-vu al unor experienţe ridicole din copilărie, când de ziua de naștere sau onomastică primea “Cuore, inimă de copil” și “Singur pe lume” ȋn câte două sau trei exemplare.

Mai ales ȋn lumea afacerilor, ȋn care “nimic” nu se iartă, nu e o idee prea bună pentru businessul tău să te “pierzi” ȋntre sticle de vin și pungi cu bomboane colorate. Iată de ce ce ne-am gândit la o noua secretară, mereu disponibilă pentru tine, partenerii și clienţii tăi. Se numește Mongift și știe totul despre dorinţele partenerilor tăi de business.

Fără niciun efort – poate doar să-ţi rogi secretara să facă ea asta ȋn locul tău – ȋţi faci un cont ȋn nume personal sau ȋn numele companiei pe Mongift.ro și apoi trimiţi invitaţii celor cărora intenţionezi să le trimiţi obișnuitele cadouri business de sărbători sau cu alte ocazii.

Cu proxima ocazie, ȋn loc să trimiţi plictisitorii cozonaci + sticlă de vin, vei fi printre foarte puţinii care dăruiesc cu stil. Pentru că pe Mongift ai acces la lista de cadouri preferate ale colegilor, partenerilor și clienţilor tăi și vei putea trece la nivelul următor de cadouri corporate. Cadouri care chiar fac o diferenţă ȋntrucât chiar sunt dorite de cei care le primesc și pe care i-ai vrea prieteni.

Parle – vous “afacereza”, monsieur? Mongift te așteaptă, pregătită să dea afacerii tale rafinamentul și eleganţa pe care doar francezii o stăpânesc natural!

Comentarii