Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift, cadouri facute cu dragoste
Etichete:

Mongift, cadouri făcute cu dragoste

Fericirea nu se poate cumpăra cu bani, însă banii sunt o premisă importantă, știm cu toţii foarte bine. Gesturile frumoase pe care le facem unul pentru celălalt sunt uitate în timp sau umbrite de viteza cu care totul, împreună cu noi, se schimbă și de dorinţele, nevoile și așteptările noi.

Experienţele și sentimentele pe care le trăim ne rămân aproape și le putem rememora cu aceeași bucurie și intensitate mai ales atunci când păstrăm un obiect, o fotografie, un souvenir – memorie în limba franceză – pe care l-am primit sau cumpărat cu o ocazie deosebită. Investim acel obiect cu emoţia și căldura pe care ne-a creat-o și ne atașăm de el ca de-o persoană dragă, ca și cum ar fi o parte a acelei persoane.

Când am creat Mongift.ro ne-am gândit exact la aceste lucruri. Cadourile făcute iubitei sau oricărei alte persoane dragi reprezintă memoria sentimentelor pe care le împărtășiţi, a dragostei pe care v-o purtaţi și, de aceea, e bine să fie alese cu grijă și atenţie, astfel încât să reflecte cât mai fidel relaţia voastră.

Mongift este linia specială prin care afli direct de la cei dragi ce au nevoie, ce lucruri sau experienţe noi și-ar dori. Intră acum pe site și fă-ţi cont, apoi invită-ţi iubita (soţia), familia și oamenii cei mai importanţi pentru tine să facă același lucru.

În pagina personală Mongift, fiecare dintre voi va putea să își adauge într-o listă personalizată, selectând dintr-un larg portofoliu de produse și servicii de relaxare și divertisment, cadouri pe care și le dorește și, apoi, să împărtășească lista preferinţelor cu apropiaţii săi.

Cu orice prilej vei dori să-i faci iubitei tale o surpriză sau să faci pe cineva fericit, pe Mongift vei putea găsi idei preţioase direct de la sursă și sute de produse și opţiuni de a petrece timp împreună. De la cosmetice și parfumuri, electronice și gadgeturi, haine și accesorii vestimentare la abonamente la fitness sau bilete la film, teatru sau concerte. Dacă se întâmplă să nu găsești pe Mongift ce-ţi dorești, dă-ne de știre, iar noi vom face tot posibilul să contribuim la bucuria voastră.

Vino pe Mongift și dăruiește cu dragoste celor pe care îi preţuiești exact acele lucruri despre care deja știi că le vor aduce bucurie!

Comentarii