Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mongift, bucuria de a darui cu usurinta! 
Etichete:

Mongift, bucuria de a dărui cu ușurinţă!

E prietena ta cea mai bună, dar uneori e insuportabilă și i-ai face niște lucruri despre care nu vorbești nimănui ca să-ţi păstrezi imaginea de persoană în deplinătatea facultăţilor mintale. Când trebuie să mergeţi undeva, te trezești că îti dă un mesaj „ajung în juma’ de oră” fix cu zece minute înainte de ora întâlnirii. Sau – stai pe lângă ea 15 minute până își alege o pereche de dresuri (sunt dresuri, nu apartamente!). Sau – zice că de ziua ei vrea o bluză verde și, când i-o dai, îţi auzi că un verde mai albastru ar fi fost mai drăguţ.

Pentru că știm cât de greu e să găsești cadouri care s-o mulţumească (presupunând că există așa ceva), am creat Mongift.ro, locul în care poate „să și-o facă cu mâna ei”. Pe Mongift, își alege singură ce vrea, iar dacă asta o să dureze 11 ore și la sfârșit tot n-o să fie mulţumită, o privește exclusiv.

Ce ai tu de făcut este să intri pe mongift.ro, să te înregistrezi și să-i trimiţi invitaţia – ei și oricui mai simţi tu că se încadrează în categoria „greu de mulţumit” sau „nu îl cunosc prea bine” sau „lipsit de pretenţii”. Mongift e comunitatea celor care dăruiesc, fără incertitudini și timp irosit, cele mai inspirate cadouri – pentru că ele sunt sugerate chiar de destinatarii lor.

In pagina de profil Mongift, prietena ta își poate crea liste de cadouri pentru orice eveniment important pentru ea și le poate împărtăși cu grupuri de prieteni personalizate chiar de ea, astfel încât să-și păstreze o marjă de intimitate, atunci când își dorește. De exemplu, poate face o listă de idei de cadouri pentru grupul „Colegi de serviciu” sau una pentru „Familie”.

în listele de cadouri pot fi adăugate linkuri către orice produse sau experienţe dorite – o vacanţă romantică, palete de tenis, o ședinţă de masaj, ultima carte a lui Philip Roth, un city break la Viena sau carduri cadou pentru servicii de înfrumuseţare. Prietenii își vor alege din liste unul sau mai multe cadouri (care imediat ce au fost selectate, vor apărea ca „rezervate”) și pot să discute într-un grup privat despre a pune bani împreună pentru ceva mai scump.

Mongift nu condiţionează și nu limitează în niciun fel opţiunile personale pentru că nu vinde nimic anume, ci și-a propus doar să creeze un instrument simplu, ușor de utilizat, cu care să poţi primi sau dărui cadoul dorit.

Dar de ce să ne crezi pe cuvânt? Vino acum pe Mongift și experimentează bucuria de a dăruii cu ușurinţă!

Comentarii