Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Mai vor fetele poezii sau sa le cantam la chitara?
Etichete:

Mai vor fetele poezii sau să le cântăm la chitară?

Ha! Bineînţeles că mai vor. Emanciparea le-a făcut mai dornice să ne arate că și ele pot conduce un avion, o companie și, mai ales, sportul lor favorit, pe bărbaţi. Dar în ce privește ideile romantice, stau bine merci tot pe sfârșitul evului mediu. Vor să fie curtate, să primească flori și mesaje drăguţe trimise „din baie” când ele pregătesc cina în bucătătie, să fie ţinute de mână, sărutate în mijlocul unei piazzete ș.a.m.d. Dacă duci lipsă de idei, intră într-o librărie, deschide orice carte care are pe copertă o blondă în desuuri și ai rezolvat-o cu ideile romantice pentru următorii cinci ani.

Nu te lăsa păcălit de aparenţe. În ciuda faptului că au ajuns să câștige la fel de mult ca noi la serviciu, sunt la fel de moi ca un ursuleţ de plus. O cină romantică pregătită de tine – oricât de nepriceput ai fi, având ca fundal sonor una dintre piesele ei preferate, valorează în inima ei cât un citybreak la Veneţia.

Ceea ce nu înseamnă să scoţi citybreak-ul din lista de cadouri pentru ea. Fii însă deștept și las-o pe ea să aleagă. Chestia asta o s-o facă să se simtă iubită. Tu, spre deosebire de alţi bărbaţi, comunici cu ea, ţie îţi pasă de dorinţele ei.

Și, ca să-i dai toată libertatea de mișcare și să poată alege exact cadoul pe care și-l dorește, indiferent că vrea un citybreak la Milano, nu la Veneţia, un parfum Bulgar, un bichon sau un storcător de fructe prin presare la rece, iată ce ai de făcut.

Există o metodă simplă să afli la ce visează iubita ta atunci când nu vorbește întruna despre prietenele. Intră pe Mongift.ro și fă-ţi cont, sau mai ușor, loghează-te cu Facebook și trimite-i și ei invitaţia. (Ei și tuturor prietenilor tăi, ca să scapi de „ce naiba să iau cadou” pentru eternitate.)

In contul Mongift ea își poate adăuga, în lista de cadouri, linkuri către toate acele lucruri pe care și le dorește, iar dacă unele dorinţe te privesc doar pe tine sau doar pe prietenele ei, are și posibilitatea să selecteze cine și ce listă vede, creând grupuri distincte de prieteni. Cu alte cuvinte, va decide ea pentru ea, ceea ce ţie îţi va salva ore în șir de îndoieli și frământări inutile.

Nu uita însă că, la fel de mult ca bucuria de a primi ce-și dorește, contează și micile atenţii care nu costă nimic. Când ajungi seara acasă de la lucru, în loc să te duci să te schimbi, du-te direct la ea, sărut-o și întreab-o „Cum ești, frumoaso?”.

Comentarii