Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Fa cadoul cel mai inspirat cu Mongift!
Etichete:

Fă cadoul cel mai inspirat cu Mongift!

Petrecerile aniversare de peste an, onomasticile, nunţile și sărbătorile sunt tot atâtea ocazii să-i răsfeţi pe cei dragi și le arăţi cât de mult înseamnă pentru tine și bineînţeles, viceversa e perfect valabilă și la fel de mult așteptată. Însă de fiecare dată, o dată cu bucuria de a petrece timp de calitate alături de familia și prietenii tăi, vine și întrebarea „oare ce cadou să iau?”. Și apoi vine următoarea „oare ar vrea ceva util sau ceva drăguţ”, „oare albastru sau verde i-ar plăcea mai mult” și tot așa până ce te trezești că s-a făcut mâine și timpul alocat deliberărilor s-a cam scurs, nici nu știi când.

Mongift are toate răspunsurile la care te-ai putea aștepta sau nu și ceva în plus. Nu mai trebuie să petreci ore în șir căutând cadouri pe net sau în magazine și scapi pentru totdeauna de incertitudini și de frustrările generate de faptul că ce ţi-ar placea să cumperi ori e prea scump ori lipsește mărimea pe care o cauţi.

Vino acum pe mongift.ro și creează-ţi un cont, apoi adaugă în lista ta de preferinţe cadourile preferate și invită-i pe cei dragi să facă același lucru. De acum înainte, fiecare dintre voi va putea oricând să afle ce anume își doresc prietenii săi și să dăruiască simplu și rapid cadouri alese chiar de sărbătorit! Nimeni nu știe mai bine ca tine ce-ţi lipsește sau ce lucruri noi îţi dorești!

Voucherul cadou oferit de Mongift poate fi folosit în diverse magazine pentru a cumpăra exact ce ai nevoie – cosmetice și parfumuri, telefoane și echipamente IT, haine și încălţăminte, bilete la film și la concerte, abonamente la fitness sau bijuterii fashion.

În plus, faţă de libertatea de a putea alege exact dintre cadourile pe care ţi le dorești și cea de a dărui cu ușurinţă, Mongift te ajută să îţi organizezi mai simplu și mai ușor timpul liber și planurile de viitor. În calendarul personalizat din profilul tău poţi adăuga și modifica oricând evenimentele speciale la care îţi propui să iei parte alături de prietenii tăi.

Bucuriile împărtășite cu cei apropiaţi sunt cele care contează cel mai mult. Vino alături de familie, prieteni și colegi pe Mongift, comunitatea celor care știu să împartă bucurii și să împlinească dorinţe!

Comentarii