Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Fă cadou de Valentine's day un city-break în Europa!
Etichete:

Fă cadou de Valentine un city-break în Europa!

Te-ai gândit de multe ori să îţi surprinzi iubita cu un cadou ieşit din comun de ziua ei sau de Valentine’s Day. Mongift.ro îţi dă ocazia perfectă să faci acest lucru, scutindu-te de incertitudini şi căutări care s-ar putea dovedi zadarnice, pentru că ea ar fi ales altă destinaţie.

Intră acum pe Mongift, fă-ţi cont sau înregistrează-te cu Facebook şi trimite-i şi ei invitaţie. Apoi, spune-i aşa, într-o doară că ţi s-a facut dor de ducă. „Oare nu vrea ea să se uite pe net după nişte oferte de vacanţe” şi apoi să pună linkurile pe Mongift ca să vă uitaţi amândoi peste ele?

O dată ce ea şi-a ales destinaţiile favorite, arunci o privire în wishlist-ul ei de pe Mongift şi nu-ţi rămâne mai rămâne decât să te ocupi de rezervări. Ştim că de obicei ea e „şefa” la pregătit vacanţe, dar poate e momentul să faci o schimbare.  Că doar nu trebuie să reinventezi teoria stringurilor.

Iată câteva ponturi. După ce ai făcut o comparaţie între ofertele agenţiilor de turism, reduceri pentru city-break şi vouchere de vacanţă, e bine să faci o cercetare „direct la furnizor”. Poţi economisi câteva sute de euro dacă faci rezervarea direct la hotel şi la fel pentru avion. Mai ales la început de an, majoritatea liniilor aeriene oferă reduceri.

E bine să verifici dacă în oraşul pe care vreţi să-l vizitaţi există varianta „city –card”. Cele mai multe capitale europene  – Paris, Viena, Lisabona, Barcelona, Amsterdam, chiar şi Bucureşti – oferă această facilitate turiştilor. City – cardul se poate cumpăra la aeroport sau la un birou turistic din centru.

Cum funcţionează un city-card? În schimbul a aproximativ 20 – 30 de euro scapi de grija biletelor de tramvai, metrou etc pentru două – trei zile, pentru că ai transport gratuit în tot oraşul. De asemenea, ai intrare gratuită sau o reducere considerabilă la cele mai importante obiective turistice din oraş.

Unele oraşe includ în oferta „city-card” gratuităţi la concerte sau alte evenimente culturale. Vei primi un carnet informaţii complete la achiziţionarea cardului. Acesta include voucherele pe care trebuie să îl prezinţi la intrarea în obiectiv / la eveniment. Cel mai probabil va conţine şi reduceri la restaurante sau cafenele celebre în oraş. Cu acestea din urmă e bine să fii precaut.

E mai simplu decât teoria stringurilor, nu? Mai simplu de atât este să ştii, la orice ocazie de sărbătoare, chiar de la iubita ta ce-şi doreşte. Staţi aproape pe Mongift.ro şi împliniţi-vă dorinţele cu uşurinţă!

Comentarii