Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Ce spune felicitarea ta persoanei iubite?
Etichete:

Ce spune felicitarea ta persoanei iubite?

Studiile arată că numai de Valentine’s Day se oferă în întreaga lume peste 200 de milioane de felicitări. Tu te-ai întrebat vreodată ce mesaj transmite felicitarea pe care o dăruiești? Mongift îţi oferă nu numai soluţia ingenioasă de a cumpăra mereu cadoul potrivit, dar te ajută și să alegi mesajele cele mai compatibile cu ce dorești să transmiţi.

Felicitarea cu animale haioase. E mai mereu însoţită de imaginea unui animal care înduioșează și de un mesaj funny. Merge perfect în relaţiile aflate la început, când parcă nu ţii neapărat să te angajezi la a transmite lucruri foarte profunde.

Felicitarea cu poezie. Aproape întotdeauna vei impresiona o domniţă cu un catren. Dacă poezioara e scrisă chiar de tine, atunci sigur ai o bilă albă în plus. Poeziile sunt, evident, mai potrivite pentru firile romantice.

Felicitarea cu imaginea lui Cupidon. Inimioarele, îngerașii zburând printre norișori sau Cupidon săgetând inimile unor iubiţi…. Ei bine acest gen de felicitări nu sugerează decât lipsa de originalitate. Renunţă la ele și caută altceva dacă vrei să transmiţi un mesaj de iubire într-un mod original, autentic.

Felicitarea fără imagini. Exact, o felicitare fără imagini, doar cu un mesaj scurt și de impact, un citat sau un proverb – este potrivită pentru femeile cărora le plac cuvintele frumoase.

Felicitarea handmade. Un carton îndoit pe care desenezi tu cu carioca, scrii de mână un mesaj frumos, lipești steluţe și inimioare din staniol colorat – nu e nimic mai autentic decât o felicitare la care ai muncit cu mâna și cu mintea ta.

Fie că faci cadouri ieftine sau costisitoare, e important ca prin ele să transmiţi dragoste, grijă, respect. Chiar dacă darul pe care îl faci e un telefon mobil sau o poșetă, nu uita să îl însoţești mereu cu o felicitare venită din inimă.

Mongift e aliatul tău în cumpărarea de cadouri perfecte. Dacă încă nu știi cum funcţionează platforma noastră, află că e un portal gratuit în care îţi inviţi prietenii, vă creaţi conturi, vă marcaţi evenimentele importante și vă creaţi liste cu cadourile dorite. Apoi puteţi „conspira” ca să cumpăraţi persoanelor dragi cadourile pe care și le doresc. Mongift ajută la împlinirea dorinţelor, e gratuit, e antrenant, e prietenul tău online.

Comentarii