Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cadourile compatibile pentru femeile din zodia Taur - MonGift
Etichete:

Cadourile compatibile pentru femeile din zodia Taur

O femeie din zodia Taur este atrasă de plăcerile fizice și de recompensele materiale. Deși ar putea fi ușor percepute drept materialiste, femeile Taur valorizează mai puţin valoarea materială a lucrurilor cât ceea ce simbolizează acestea – estetic, funcţional și din perspectiva atenţiei faţă de detalii.

Femeia Taur poate fi surprinsă plăcut cu o serie de cadouri. La loc de cinste se situează bijuteriile de calitate, atent realizate, originale ca design, chiar unicat. Femeile din această zodie apreciază gesturile romantice, însă fiind ancorate în realitatea cotidiană, vor aprecia și mai mult o bijuterie care le demonstrează, prin aspect și prin valoare, cât de importante sunt pentru cel care o oferă.

Ca și bărbatul din această zodie, femeia Taur este extrem de receptivă la stimulii olfactivi. Prin urmare, dacă nu vă permiteţi o bijuterie scumpă, puteţi alege un parfum deosebit; de asemenea cremele de corp, sărurile de baie parfumate și orice produs de îngrijire care stimulează mirosul va fi potrivit pentru o femeie din această zodie.

Pentru iubita sau soţia din zodia Taur, explorarea receptivităţii senzoriale se poate face și prin daruri mai intime. O lenjerie intimă de mătase sau o cămașă de noapte ori un halat de baie din satin o vor impresiona întotdeauna. Toate femeile apreciază obiectele vestimentare plăcute la atingere, dar femeile Taur vor fi cu adevărat “atinse” de acest tip de cadouri.

Din punct de vedere al preferinţelor culinare, bucătăria este locul perfect în care puteţi combina plăcerea femeii Taur pentru o masă exclusivistă cu plăcerea de a fi în centrul atenţiei. Astfel, dacă vă pricepeţi la gătit, nu ezitaţi să îi pregătiţi o masă delicioasă, special pentru ea. Femeile Taur apreciază atunci când partenerii de viaţă se implică personal și creează concret lucruri pentru ele. O masă și un desert bine făcute vă ajută să obţineţi aprecierea oricărei femei din această zodie.

Pe Mongift.ro nu oferim doar sfaturi despre cele mai potrivite cadouri, dar vă invităm și într-o reţea dinamică de prieteni, în care vă puteţi crea evenimente și adăuga liste de cadouri – pe care chiar prietenii voștri vi le pot oferi. Iar voi puteţi face la fel pentru ei. Totul e gratuit, simplu și distractiv!

Comentarii