Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cadouri perfecte de 8 martie - MonGift
Etichete:

Cadouri perfecte de 8 martie

Eşti în căutarea cadourilor de opt martie şi în criză de timp? Dacă azi nu e opt martie, încă mai ai timp să-ţi surprinzi mama, sora, iubita şi colegele cu un cadou pe care-l vor ţine minte mereu. De ce? Pentru că îl vor alege chiar ele, iar ţie nu-ţi rămâne decât să-l dăruieşti alături de un buchet de ghiocei sau lalele.

Mongift.ro, comunitatea celor care dăruiesc cu uşurinţă, te ajută să pregăteşti de ziua femeii mai uşor decât ai fi crezut vreodată că poate fi posibil. Intră acum pe mongift.ro, fă-ţi cont sau loghează-te direct cu Facebook şi trimite-le invitaţia să se înscrie tuturor femeilor importante din viaţa ta, apoi asigură-te printr-un telefon sau mesaj că fac acest lucru.

S-a răspândit cumva, în ultimul timp, ideea şi prejudecata că femeile preferă să iasă între ele de 8 martie, eventual la un striptease masculin. Nimic mai puţin adevărat – cu excepţia firească a celor care nu sunt implicate într-o relaţie – şi a altor câteva pe care nu ţi le-a dori drept iubită.

Orice femeie îşi doreşte de ziua ei să se simtă iubită şi să fie alături de cel care o iubeşte. Fă, deci, din timp rezervare, la restaurantul ei preferat şi, pentru o surpriză desăvârşită, comandă-i un buchet deosebit de flori şi cere să fie livrat la ea la serviciu.

Între timp, de cadoul de 8 martie se ocupă Mongift, instrumentul ideal pentru planificarea evenimentelor fericite și pentru daruri inspirate chiar de cei care le primesc.

Iubita ta îşi poate adăuga în lista de cadouri preferate exact acele experienţe și lucruri pe care şi le dorește, indiferent că e vorba despre o excursie la Paris, un parfum, o seară la bowling sau o pisică birmaneză. Tot ce ai tu de făcut este să stai cu ochii pe site şi să-i “furi” ideile ca s-o faci fericită.

Partea cea mai bună este că, de acum înainte, vei face asta la fiecare ocazie care contează pentru ea, fără teama că vei da greş, iar ea poate planifica alături de tine pe Mongift toate evenimentele importante pentru voi.

Dacă ţi se pare că exagerează cu pretenţiile, nu uita că ai şi tu o listă de cadourile pe care încă n-ai completat-o. Fă-ţi de cap!

Comentarii