Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47

Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/vendor/ericmann/sessionz/php/Manager.php on line 133

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/wp-session-manager/wp-session-manager.php on line 139

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php:47) in /home/mongift/public_html/wp-content/plugins/uw_gifts/uw_gifts.php on line 206
Cadouri pentru femei, misiunea imposibilă? Vino la Mongift!
Etichete:

Cadouri pentru femei, misiunea imposibilă? Vino la Mongift!

Unul dintre cele mai vehiculate mituri și prejudecăţi moderne este cel care „ne învaţă” că e imposibil să mulţumești o femeie. Din acest punct de vedere, femeia pare să fie un fel de Everest al cadourilor, îndepărtat, inabordabil și glacial, pe care tot urci și tot urci, obosind din ce în ce mai tare în ciuda timpilor de răgaz și aclimatizare și, în loc să te bucuri de micile reușite, ești parcă din ce în ce mai convins că poate e momentul să renunţi.

Lucrurile sunt mult mai simple decât par – tot ce ai de făcut e să o întrebi direct ce anume își dorește. Problema e că, din diferite motive, asta nu se prea întâmplă. Ori nu găsești momentul potrivit, ori nu ești într-o dispoziţie prea bună ori, pur și simplu, te iei cu treabă și te trezești că numai mâine nu e ziua ei și încă nu i-ai cumpărat cadoul.

Cu Mongift e ușor să o întrebi ce-și dorește și să-i îndepliniști dorinţele la fel de repede ca un magician. Fă-ţi acum cont pe mongift.ro și invit-o și pe ea să-și facă. Fiecare dintre voi își poate crea în pagina proprie de profil o listă cu cadourile preferate, selectate chiar de pe site, pe care o poate împărtăși cu oricine poftește.

Mongift vă aduce la un loc diversitatea de opţiuni pe care netul și numai el o poate găzdui. Astfel, fie că iubita sau soţia ta își dorește o rochie sau o geantă fashion, cosmetice sau o seară romanică la un restaurant italienesc, un abonament la o sală de fitness sau bijuterii, le va putea alege cu mâna ei de pe Mongift, iar tu trebuie doar să comanzi cadoul ales de ea și să-i spui c-o iubești! Nu că asta n-ar fi deja evident! Ce declaraţie mai frumoasă de dragoste decât să-i dăruiești exact ce-și dorește!

Nu uita să-ţi inviţi și familia și prietenii pe Mongift, pentru ca ori de câte ori le sărbătorești aniversarea sau onomastica, se apropie un botez, o nuntă sau o petrecere de casă nouă, să primești cele mai bune idei de cadouri, direct de la sursă.

Pe lângă faptul că vei avea acces nelimitat și facil la listele lor de cadouri, în contul tău ai posibilitatea să îţi creezi un calendar al evenimentelor fericite la care urmează să iei parte și poţi să te pregătești din timp.

Vino alături de cei dragi pe Mongift și împlinește dorinţe! 

Comentarii